1994 Ford Ranger Fakta

Den 1994 Ford Ranger pickup är det andra året lastbilen de nyinredda Rangers som debuterade 1993. Den förra generationen, med mer fyrkantiga truck-liknande egenskaper, gav vika för en mer muskulös version med en antydan av retrostil. De rundade framskärmar putade lite mer och hytten hade mjukare linjer. Kroppen stil var så populärt att det är liten skillnad mellan 1994-modellen och senare versioner. Standard Interior

1994 versionerna var i allmänhet utrustade med Opal Grå trasa och säten vinyl, sport-stil buck alternativ säten, en välplacerad spårvidd kluster, och elektriska fönsterhissar.

Unik Val

Ranger kom i två-hjul och fyrhjulsdrift. Den all-wheel versionen hade sin egen unika galler styling ovanför en front Valance panelen och facklas fendrar.
Big Splash

1994 speciella Splash modell kom i regelbundna och förlängda hytten versioner, en skulpterad kropp vagt påminner om 1950 pickups. Addera On Top
årsmodell

1994 Splash försäljning, med dess prestanda och speciella grafiska kropp paket , höll Ford bästsäljaren av lastbilar
Mechanicals

1994 Ranger drivs av antingen en 2,3-, 3 -. eller 4-liters V-6 genererar upp till 160 hästkrafter. Det ligger på en relativt kort 108-tums hjulbas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140471.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.