Historia av Chevy Silverado

Chevrolet Silverado är den näst mest sålda lätta pickup, släpande Ford F-Series fordon. Den Silverado och dess syster lastbil, GMC Sierra, är nästan identiska, men Sierra har ett något bredare urval av alternativ paket. Silverado är känd för sin post i hybrid området, och för sina rena linjer och diskret styling. Historia

Silverado debuterade 1998 för 1999 års modell, som ersätter den ärevördiga C /K Series lastbilar. Håll dig till Chevrolets sport-bil styling stamtavla på vissa modeller, kommer Silverado med en Super Sport "SS" paket med speciell klädsel och alternativ motor.
Betydelse

Silverado ersatte C /K-serien, som hade funnits sedan 1960 och var oerhört populär bland Chevrolet lojalister.
Identification

Förutom SS paket är Silverado redovisas med sin enkla men eleganta Chevrolet "fluga"-logotypen på grillen och sida badging identifiera sina olika modeller.


Typer fordonet kommer i en GMT800 standardversion, HD, eller "Heavy Duty"-modeller, fyra-wheel-enheter, förlängts tre-eller fyra-dörr hytter, och Hybrid.
Funktioner

GM introducerade sin första hybrid som en Silverado 2005, med en automatisk anordning som stänger av motorn när bilen stannar, då startar den när foten lossnar bromspedalen.

Storlek

Den är utrustad med antingen en 4,3-liters V-6 eller en V-8 upp till 6 liter på olika axelavstånd upp till 143.5 inches.
Effekter

Även om Silverado Hybrid-tekniken är inte mycket robust jämfört med den japanska importen, har banat väg för andra lastbilstillverkare att genomföra sina egna versioner (se Resurser).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140463.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.