Fakta om Chevy Trucks

Chevrolet pickup lastbilar började visas på vägen i 1918, men General Motors inte utvecklade formell design och konstruktion av fordonet förrän 1930. Den moderna Chevrolet pickup debuterade som C /K modeller i 1960 i två-och fyrhjulsdrivna versioner. Dessa lastbilar var särskiljande på grund av deras lägre profil och personbil känsla. C /K modeller ersattes av Silverado för 1999 års modell. Betydelse

Chevrolet utvecklat "personlig" pickup, allmänt känd som "glamour pickup," som producerades från 1967 till 1972 och övergått från en utilitaristisk arbetshäst till en familj andra "bil" med tillsats av motor makt, en mer bekväm hytt och anpassade sport alternativ lastbil.
Funktion

fordon som den dubbla funktionen av ett lätt arbete lastbil på helger och en passagerare familj fordonet under veckan.
Typer

År 1988 producerade General Motors platt-panel Fleetside enda hytt, crew cab och förlängda hytten, och Stepside hyttmodell, som bokstavligen hade ett steg vid sidan av sängen för enkel åtkomst.
Funktioner

År 1990 var den högpresterande 454 Super Sport paket som erbjuds med en 7,4-liters V-8 motor och funktioner exteriör såsom dimljus, rött trim, en svart grill, fälgar anpassade och "SS 454" badging.
Storlek
< p> Den Silverado och C /K-serien kommer som ½ ton, ¾ ton och 1 modeller ton.
Identification

Chevrolet lastbilar modeller identifieras med ett "C" för tvåhjulsdrift eller ett "K" för fyrhjuliga beteckningar på framskärmarna bredvid dörrarna, med tunga modeller badged 1500HD, 2500HD och 3500HD för ½ ton, & # xbe;. ton och 1 modeller ton respektive
Fun Fact

Chevrolet pickup syster lastbil, GMC, eller "Jimmy," producerades ursprungligen för att vara lyx version av Chevrolet linjen, men som Chevys erbjuds fler alternativ och möten genom åren, blev både lastbilar nästan identiska förvänta sig för märket identifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140457.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.