Hur man installerar Tunga Dubbla Snökedjor

Vinter vädret är hårt på lastbilar, även med dubbla hjul fordon som bärgningsfordon och platta sängar. Slirskydd är också lagen i vissa stater under dåligt väder, och viktigt för att få upp och över höga bergspass när snön verkligen börjar att flyga. Om du vill få din last i en tid och i en gång pjäs, måste du lära dig hur man installerar dubbla slirskydd. Saker du behöver
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Lägg de dubbla kedjor på marken direkt bakom dubbla hjul däck av hjulet som får drivkraft, med några krokar eller yttre dragkraft stänger nedåt.
2

Tillbaka lastbilen på de dubbla slirskydd tills däcket är belägen i mitten av kedjorna.
3 < p> Ta tag i ändarna av slirskydd och börja arbeta dem upp och över hjulet. Detta kommer att ta en liten ansträngning, eftersom slirskydd kommer att fästas tätt till hjulet.
4

Anslut insidan kontakterna först genom att säkra låssystem på båda ändarna av kedjorna. Om det finns en medelväg kedja, se till att detta ligger i mellan dubbelmontage.
5

Fäst externa kontakter för att fästa kedjorna på hjulen. Var noga kedjorna är mycket snäva och utanför kedjan vilar jämnt längs kanten av däcket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140445.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.