Om terrängtruck Träning

klass VII, eller ojämn terräng är truckar används vanligtvis på byggarbetsplatser, i avverkning och skogsbruk projekt och andra liknande utomhusmiljöer som kräver ett fordon att köra på ojämnt underlag. Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver att aktörerna får klassrummet eller föreläsning stil utbildning och övervakad körning, samt regelbunden fortbildning. Klassrum eller Föreläsning Utbildning

Det första steget i att lära sig att köra en terrängtruck tar emot klassrummet eller föreläsning stil instruktion. Denna utbildning omfattar information om gaffeltruck operatören kommer att köra, inklusive hur man kan tanka gaffeltrucken och eventuella säkerhetstips specifika för gaffeltruck. OSHA inte satt en minimitiden på klassrumsundervisning, men skriftliga och muntliga prov kan vara en del av utbildningen.
Övervakad Körning

nästa steg i tuff terräng gaffeltruck utbildningen övervakas körning, ungefär som när någon lär sig att köra en personbil. I fallet med en gaffeltruck, måste föraren lära sig att köra den specifika typen av terrängtruck att hon kommer att driva på arbetsplatsen i en miljö som replikerar nära den där hon kommer att köra, inklusive en som har närliggande strukturer och gång-och fordonstrafiken.
Certifiering

När en handledare avgör en operatör kan säkert köra en terrängtruck, kan handledaren intyga drivrutinen för arbetsplatsen. Certifieringen hålls i operatörens personal fil. Om utbildningen äger rum i ett tredje-parts utbildningslokaler, händer tränare föraren certifiering. Eftersom arbetsmiljön varierar, certifieringar kan inte överlåtas, utan måste förare vara certifierade på nytt i den nya miljön. Efter den första gången en operatör är certifierad, utbildning vanligtvis går snabbare.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver att förarna får regelbunden repetitionsutbildning. Byrån inte ställa in en frekvens krav på fortbildning, inte heller ställa en halt krav. Om föraren manövrerar en terrängtruck bara ibland, inkluderar repetitionsutbildning typiskt övervakad körning, annars är det oftast innehåller mer av ett klassrum komponent. Datum för repetitionsutbildning ska finnas på operatörens certifiering.
Undantag

Operatörer som kör terränggående lyfttruckar i ett strängt jordbruks miljö inte behöver få utbildning och certifiering på sina truckar. Om en förare arbetar främst i en annan miljö, såsom skogsbruk, skogsavverkning eller konstruktion, skall OSHA utbildningskrav uppfylls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140440.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.