Hur man säljer antika Trucks

Att sälja en klassisk eller antik lastbil kräver lite mer ansträngning än att sälja en bil som används i ett dagligt pendlande. En stark försäljning marknad för klassiska pickup lastbilar existerar, men det är en specialitet nisch och kräver en del forskning i en bredare marknad än din lokala radannonser för att få bästa pris. Entusiaster för en modell kan bryr sig lite för en annan, så att sälja en antik lastbil kräver rikta en mycket specifik köpare. Inte bara är köparna ofta märkesspecifika i deras smak, ofta en köpare vill bara ett visst år av lastbilen. Instruktioner
1

Research marknaden för året och göra av lastbil du vill sälja. Online radannonser är en bra start. Ebay Motors kan ha något att jämföra i de aktiva eller avslutade auktioner. Hemming s Motor News har funnits i flera år och är en bra källa av radannonser för att jämföra din lastbil med. Många bibliotek har rygg problem, och det finns även en online-version. Lokala bil klubbar har ofta medlemmar som är en bra källa för kunskap om marknaden. Pris guider finns tillgängliga speciellt för klassiska bilar och lastbilar. Du bör titta på ett brett spektrum av priser för att få en känsla för marknaden.
2

Bestäm villkor för din klassiska bil. Miles spelar ingen roll om klassiska bilar så mycket som villkor. Det finns guider till en 100-gradig restaurering och en bra marknad för användbara "bruksbil" antika lastbilar. Köpare betalar de högsta priserna för "helt slut" eller "helt egen." Eventuella ersättande motorer eller andra viktiga delar i lastbilen måste vara originaldelar för bästa värde. Ett undantag kan vara tillägg av servobromsar eller servostyrning som gör den klassiska lastbilen mer körbar.
3

Lista särdrag din lastbil. Detta inkluderar alla tillverkarens alternativ som större motor eller valfria luftkonditionering. Lista alla kända reparationer, underhåll och restaurering arbete. Dokumentera alla kroppens arbete så det finns inga överraskningar för en köpare. Lastbil köpare vill veta när större reparationer skedde. Korrekt underhåll register som går tillbaka så långt som möjligt hjälpa också sälja en antik lastbil för bästa pris.
4

Market din bil i varje plats du kan. Klassiska och antika lastbilar säljer ofta efter att ingå i lokala eller regionala bil visar. Stora klassisk bil auktion företag har ofta en speciell auktion bara för antika lastbilar. Få ord ut till veteranbil klubbar och placera gratis radannonser. Ju mer reklam till en riktad klassisk bil och lastbil publik, desto bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140437.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.