Om Forklift Operator Certifiering

truckförare typiskt certifierade att fungera truckar av sina arbetsgivare, även om de i vissa fall är certifierade av en tredjepartsleverantör, såsom en truck skolan. Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver klassrummet eller föreläsning-stil utbildning utöver övervakad köranvisning för gaffeltruck operatör certifiering. Klassrumsundervisning

truckförare måste först få klassrum eller föreläsning-stil utbildning i syfte att få sin certifiering. Eftersom gaffeltruckar varierar kraftigt, ingår undervisning information om vilken typ av truck föraren kommer att arbeta på en arbetsplats. OSHA inte sätta en minimitiden på klassrumsundervisning, men muntliga och skriftliga prov kan vara en del av denna utbildning.
Övervakad Driving

truckförare måste utbildas för att köra gaffeltruckar de kommer att köra på arbetsplatsen, i en miljö som liknar deras arbetsmiljö, under överinseende av en tränare eller instruktör. Detta innebär att om en operatör är att köra en klass I (elmotor ryttare) gaffeltruck, måste den övervakade utbildningen äger rum på en klass jag lyfter lastbil, och det måste ske på samma villkor (terräng, strukturer och gång-och fordonstrafik) som i arbetslivet.
Certifiering och överförbarhet

gaffeltruck operatör kan certifieras när övervakningen tränare bestämmer han säkert kan manövrera fordonet på ett korrekt miljö. Eftersom gaffeltruckar varierar och arbetsmiljöer förändras från plats till plats, måste operatören får ett nytt certifikat när han flyttar till ett nytt jobb. Eftersom operatören har redan utbildats gång, är utbildningen sannolikt att gå snabbare andra gången och varje efterföljande gång han är utbildad.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver truckförare att regelbundet genomgå repetitionsutbildning. Myndigheten anger inte en frekvens för fortbildning, inte heller ange innehållet i utbildningen, men datum för repetitionsutbildning måste noteras på en gaffeltruck operatörens dokument som intygar att hon har genomgått utbildning. Intyget skall förvaras i operatörens personal fil och måste göras tillgängliga för OSHA inspektion.
Undantag

En gaffeltruck operatören inte behöver styrkas om han arbetar klass VI (bogsera traktorn) eller klass VII (terräng) gaffeltruck i ett rent jordbruk miljö. Om han använder en av dessa truckar i en industriell, konstruktion, skogsbruk, skogsavverkning, lager eller annan miljö, behöver han för att genomgå certifiering utbildning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140430.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.