Hur Tarp en lastbil

Det är nödvändigt att Tarp en lastbil när lasten inte bogseras genom potentiellt våta körförhållanden. Den tarp skyddar gods från vatten och vägsmuts. Cargo presenningar krävs på någon frakt oavsett väderlek, och så varje lastbilschaufför bör ha en uppsättning utifall. De vanligaste klassificeringarna för last presenningar är 4-fot och 8 fot presenningar. Saker du behöver
2 presenningar
50 bungee sladdar
Visa fler instruktioner
1

Placera en ihoprullad presenning på den främre och bakre änden av last du lust att TARP. Rulla ut den bakre tarp först i mitten av lasten mot trucken tills den rullar ut. Fäll ut tarp så att den jämnt draperier över lasten på båda sidor av trailern, och från den bakre änden av släpvagnen.
2 Här är ett exempel på en presenning draperad över lasten.

Rulla ut främre presenning bort från trucken och mot den bakre delen av släpvagnen. Överlappning den bakre presenning. Den främre tarp överlappar vanligtvis den bakre tarp med 6-fot om släpvagnen är fullastade end-to-end. Vik ut främre presenning så att den jämnt draperier över lasten på båda sidor av trailern, och över den främre änden av släpvagnen.
3 Detta är ett exempel på en sida-skena på en stor rigg släpvagn.

Haka ena änden av varje bungee rep till D-ringarna på tarp runt hela släpet. Haka fast den andra änden av bungee åt sidan-skena eller om din släpvagn är utrustad med bungee krokar, haka fast dem där. Rulla upp överflödig tarp och stoppa den under snörena hån bungee.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140427.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.