Truckförarkort Träning

För att få en licens för att köra en gaffeltruck, kräver Occupational Safety and Health Administration (OSHA) en gaffeltruck operatör för att få klassrumsundervisning och övervakad körtid, samt periodisk repetitionsutbildning efter att licens har beviljats. Myndigheten anger inte minsta tidsåtgång för klassrummet eller körning utbildning. Det är upp till tränaren att avgöra när föraren är klar att säkert driva en gaffeltruck. Classroom Training

Även OSHA inte kräver ett minsta antal timmar för klassrummet utbildning, omfattar denna utbildning information om den specifika typ eller typer av truckar föraren ska köra, inklusive hur man kan tanka motorn eller ladda batteriet, lastkapacitet av forkliftss, och all säkerhetsinformation specifik för fordonet.
Övervakad Körning

att bli licensierad att köra en gaffeltruck, en Föraren måste spendera tid att köra en gaffeltruck under övervakning. Eftersom gaffeltruckar kan variera efter klass, måste han genomgå övervakad körning på varje typ av truck för vilken han vill vara licensierade. Denna utbildning omfattar körning på särskild terräng föraren kommer att driva på i en arbetsmiljö, liksom närliggande strukturer (inklusive lager hyllor) samt gång-och fordonstrafik.
Licensure

skillnad från en vanlig personbil körkort beviljas av staten Department of Motor Vehicles, är att truckföraren endast licensierad att köra gaffeltruck eller truckar hon har tränat på i de miljöer hon har utbildats i. Varje plats av sysselsättningen hon går att köra en gaffeltruck, måste en handledare avgöra om hon kan säkert köra en gaffeltruck.
repetitionsutbildning

OSHA kräver truckförare att regelbundet få repetitionsutbildning utbildning för att hålla sina kunskaper färska. Om operatören rutinmässigt kör på jobbet, innebär repetitionsutbildning typiskt klassrum ledning för att säkerställa att han vet de säkerhetskrav alla detaljer i hans fordon. Om han kör bara ibland, kan det repetitionsutbildning inkluderar övervakad körning.
Undantag

En truckförare behöver inte få licens för att köra en gaffeltruck om hon kör Klass VI (bogsera traktorn) eller klass VII (terräng) gaffeltruck i en jordbruks-miljö. Hon har dock, måste få en licens om att köra dessa truckar i industri-, bygg-, lager-, loggning eller andra inställningar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140425.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.