Hur att öka dragkraften på ramper stålsätter Laddar

En lastramp är en struktur som används för att ladda din motorcykel, ATV eller trädgårdstraktor i upp sängen av en lastbil eller annat fordon. Lastramper kan göras från trä, men om du behöver extra styrka och hållbarhet, kan du välja lastramper tillverkade av stål. Däremot kan stål gör en slick yta, speciellt när det är vått. För säkerhets skull kan det vara i ditt bästa intresse att öka väggreppet på dina stål ramper för att förhindra en olycka vid lastning tunga föremål. Saker du behöver Sida 2 såg hästar Sida 2 halkskydd dragkraft plattan kit
Måttband
Pencil
Borr satt
Electric drill
Philips Sandpapper skruvmejsel

Oljebaserat emalj
Paintbrush
Fin sand
Broom
Visa fler instruktioner
1

Installera anti-slip grepp plattor att dina ramper. Lay ramperna över en uppsättning robusta sågbockarna. Mät längden på varje ramp med ett måttband för att bestämma hur många dragkraft plattor du behöver per ramp. (Obs: Traction plattor brukar komma som ett kit med tillräckligt många plattor och hårdvara för en 8-fot långa ramp)
2

Fastställa dragning plattorna på den övre sidan av rampen, vilket gör att de är centrerad inom bredden av rampen och jämnt fördelade från ände till ände. Markera monteringshålen i varje dragning platta med en penna på rampen ytan nedanför. Avlägsna plattorna.
3

Borra hål med en elektrisk borr genom blyertsmarkeringarna i rampen. (Kontrollera anvisningarna dragkraft plattan för rätt storlek hål att borra.)
4

Starta vid ena änden och placera en dragkraft platta över de borrade monteringshålen. Säkra plattan med de medföljande skruvarna med plattorna och drag åt med en Philips-skruvmejsel i medurs riktning. Fortsätt att installera de återstående plattorna på samma sätt.
5

Använd fin sand som ett billigt sätt att tillhandahålla dragning på stål ramper. Slipa försiktigt ramperna med sandpapper och måla dem med en oljebaserad emalj. Jämnt sprida ett tunt lager av sand över den övre ytan av rampen medan färgen fortfarande är våt. Låt färgen härda ordentligt. Sweep eventuell kvarvarande sand från ytan av rampen innan användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140421.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.