Hur man byter Framhjulslager i en 2000 Chevy Silverado

De framhjulslagren på din 2000 Chevrolet Silverado är slutna enheter, med navet och lagren allt som finns i en församling. Detta gör det underhållsfritt - och därför inte repareras - men det gör det också dyrare att ersätta skulle bli något fel. Även om processen kan vara kostsamt, är det inte svårt att byta det främre aggregatet hjullager, och jobbet bör ta under en timme att göra för varje framhjul. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
bungee rep
ersätter hjulnav /lagerenhet
Röd tråd -låsning tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av Silverado med en domkraft och sätta ramen på ett par pallbockar. Ta bort de främre hjulen med ett däck järn och flytta dem ur vägen.
2

Unbolt främre bromsok från styrspindeln med en 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan bort bromsok och häng upp den från ramen eller övre styrarm med ett bungee rep. Drag av rotorn från navets med båda händerna och ställ den åt sidan. Leta upp tråd som löper från hjulnavet upp till ramen. Skruva loss kabeln från den övre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och koppla bort den från selen på ramen manuellt.
3

unbolt hjulnavet /lageraggregat från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Applicera en liten mängd av den röda gänglåsning tätningsmassa på gängorna på bultarna på hjulnavet /lagringsdelen. Installera det nya hjulnav /lagerenhet på styrspindeln med stock bultarna, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Kör tråd upp till de övre bärarmarna, skruva den på plats, anslut sedan kabeln till aktiemarknaden sele på ramen.
4

Skjut rotorn på navet kolven sedan bromsoket på styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och sedan sänka bilen av domkraften står med domkraften.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140417.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.