Hur Drag Race en Ford blixt

Ford Lightning är en full-size lastbil som är en begränsad upplaga av Ford F-150. Det är en sport-fokuserad lastbil och har en kraftfull motor. Ford Blixtnedslag infördes 1993 och detta första generationen lastbilen tillverkades fram till 1995. En andra generationens Blixtnedslag skapades 1999 och byggdes till 2004. Vid den makt topp, var Ford Blixt betyget på 380 hästkrafter och 450 ft-lbs av vridmoment. Saker du behöver Begagnad Ford blixt
Drag Strip
Tire Helmet Gauge
(om din lokala bana kräver det)
Visa fler instruktioner
Förbered din lastbil

1

Kontrollera däcktrycket. Dina bakre street däck bör tömmas till cirka 25 psi för att hjälpa till att minimera bakhjulsspinn utanför linjen. Eftersom du är dragracing en sport lastbil, har du minimal vikt över bakhjulen och varje liten bit för att få dragkraft hjälper.
2

Kontrollera att du har tillräckligt med bränsle för dagen.

3

Ställ din plats till en bekväm och upprätt körställning. Addera Innan du Stage på Light
4

Skip det tillgängliga vattnet box, eftersom det är det för folk som kör slicks.
5

Rada upp rakt och sätta din vänstra fot på bromspedalen.
6

Tryck gaspedalen med din högra fot och gör en burn out för att slå upp dina däck. En brännskada ut är när du snurra drivhjulen på din bil. Du gör detta för att värma upp däcken vilket i sin tur ökar mängden dragkraft du kommer att ha.
7

Lätta på bromspedalen långsamt att rulla ut i din bränna ut.

Staging
8

Dra framåt mot mellanlagringsområdet långsamt att rada upp för loppet.
9

Håll ögonen på trädet. Trädet är belysningen som talar om när du är iscensatt och när du kan gå.
10

lyser upp mellanstationer lampor. De två översta lamporna lyser i följd när du är iscensatt. När båda är tända, men foten på bromsen och höja varvtalet något med din andra foten.
11

Stare vid trädet. När både du och din motståndare är iscensatt, kommer trädet att börja blinka en serie lampor. Det blir 4:57 gult eller orange färgade lampor och sedan ett slutligt grönt ljus.
12

Ta bort foten från bromsen och trycka gasen i golvet. Du vill släppa bromspedalen så fort du ser den sista gula eller gult ljus innan det gröna ljuset. Om du väntar tills du ser det gröna ljuset som du lämnar för sent. Addera Racing och Finishing
13

Fortsätt rakt ner på spåret.
14

Slå inte igen dina bromsar när du korsar mållinjen, men så småningom börjar avta.
15

Avsluta spåret noggrant. Den körfält närmast spåret exit har förkörsrätt. Det andra fordonet måste vänta tills det är klart innan det kan lämna spår.
16

Fortsätt till tidpunkten stationen och få din timing slip.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140415.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.