Motvikt gaffeltruck Träning

Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver att alla som kör en motviktstruck emot klassrummet eller föreläsning stil utbildning samt kompletta en övervakad körning kurs, förutom regelbunden fortbildning. Det finns inget minimitiden för klassrummet utbildning eller övervakad körning, inte heller är en frekvens uppdrag för repetitionsutbildning. Motviktstruckar

En Motviktstruck är en gaffeltruck som balanserar dess belastning med vikten av lastbilen. Gafflarna är i ett fast läge - det är, de går upp och ner men inte svänga - och löper parallellt med gaffeltruck kropp. OSHA kräver att aktörer som kör motviktstruckar på jobbet tränas på lastbilar och i den miljö där de kommer att vara i drift.
Klassrumsundervisning

Klassrummet eller föreläsning stil utbildningen ingår information om lastbilen föraren ska köra, inklusive specifikationer som längd, vikt och lastkapacitet, hur att driva eller ladda gaffeltruck, beroende på tid på motorn, och varje truck-specifik säkerhetsinformation som var stå när man går runt lastbilen. Det finns inget minsta tidskrav, men muntligt och /eller skriftligt test är en del av klassrumsundervisning.
Övervakad Körning

gaffeltruck operatören måste lära sig att köra den motviktstruck under övervakning. Denna övervakad körning måste ske i en miljö som speglar miljön föraren ska köra i, inklusive typ av terräng hon kommer att köra på, vilka typer av omgivande strukturer i närheten, och liknande fordon och fotgängare. Det finns inget minsta antal timmar operatören måste köra under övervakning.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver att motviktstruck förare får regelbunden repetitionsutbildning. Myndigheten anger inte hur ofta denna utbildning måste ske eller vad innehållet bör vara. Om en operatör driver regelbundet, är fortbildning sannolikt att inkludera mer skolsittning utbildning. Om hon inte kör en gaffeltruck ofta, kan det vara övervakad körning under repetitionsutbildning.
Överföra Certifiering

En förare får inte överlåta sin certifiering från en gaffeltruck utbildning skolan eller från ett tidigare jobb. I stället måste hon genomgå omcertifiering under överinseende av den nya arbetsgivaren. Om hon körde en motviktstruck i sitt tidigare arbete, kan hon ha möjlighet att enkelt testas i sin nya miljö utan en komplett omskolning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140409.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.