Repetitionsutbildning för en gaffeltruck

Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kräver truckförare att få regelbunden repetitionsutbildning för de typer av gaffeltruckar de är verksamma på arbetsplatsen och för de miljöer där de arbetar. OSHA har inte ett krav för hur ofta fortbildning som behöver göras, men det kräver datum för att spelas in på truck operatörernas certifieringar. Utbildningskrav

En operatör behöver två typer av utbildning för certifiering. Den första är skolsittning, där operatören lär sig om den utrustning hon ska vara i drift, inklusive säkerhetsåtgärder som är specifika för den typ av truck hon arbetar med. Den andra typen av träning är övervakad körning. Detta inkluderar körning i miljön hon kommer att arbeta i, inklusive närliggande mul-och fordonstrafik, liksom terräng och strukturella omgivning. OSHA kräver inte ett visst antal timmar, men kräver att en handledare intygar föraren ordentligt har tränats för sin omgivning.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver att certifierade truckförare få repetitionsutbildning regelbundet. Det finns ingen definition av periodvis i OSHA-regler, så det är kvar upp till operatörens handledaren hur ofta detta ska göras. Om föraren kör en gaffeltruck regelbundet på arbetsplatsen, kommer repetitionsutbildning består främst av arbete i klassrummet för att se över säkerhetsrutinerna. Om operatören driver endast periodvis, får fortbildning inkluderar övervakad körning.
Certifiering

När en gaffeltruck operatör är certifierad, genererar företaget han arbetar för en papper att arkivera säger han tillräckligt har utbildats, däribland namn och underskrifter för operatören och utbildning handledare. Detta intyg är på fil, tillgänglig för OSHA översyn och uppdateras varje gång operatören erhåller repetitionsutbildning. Addera extern utbildning

En prospektiv gaffeltruck operatör är välkomna att använda en gaffeltruck träningsskola. Men skulle någon certifiering inkom till skolan visar en framtida arbetsgivare endast att operatören hade fått allmän utbildning. Arbetsgivaren skulle behöva re-certifiera operatören i omvärlden. Om arbetsgivaren ådragit sig en tredje part utbildning i skolan, gör skolan typiskt utbildningen i omvärlden.
Undantag

gaffeltruck driver klass VI (dragtruck) eller klass VII (terräng) truckar i ett jordbruks-miljö behöver inte övervakad utbildning eller fortbildning. OSHA: s normer för truck vid certifiering gäller inte för arbete som utförs på gårdarna. Förare i klass VI eller klass VII gaffeltruckar i en industriell eller logga miljö, dock är föremål för både utbildning och omskolning riktlinjer utbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140408.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.