2008 Dodge Cummins Performance

Cummins är ett företag som konstruerar, bygger och säljer diesel och naturgas motorer. Det började år 1919 och fortfarande producerar kvalitet utrustning. Företagets huvudkontor är beläget i Columbus, Indiana, men dess räckvidd är global. Kraftig utrustning säljs i nästan alla länder på jorden tack vare ett nätverk av återförsäljare som siffror över 5000. Cummins bygger kraftfulla motorer för kraftfulla lastbilar, och dess prestanda siffror är ganska stark. Cummins och Dodge | Boka

Dodge och Cummins är ett starkt team. Paret började samarbeta 1989 då en Cummins 5.9L motor plopped under huven på en '89 Dodge Ram. Resten är historia, som lätt lastbil världen förälskade sig i de kraftfulla motorerna. För många åkare, är vridmomentet kung och dieselmotorer Cummins-motorer har som i spader
2008 Cummins Diesel -. En helt ny motor

2008, Cummins har omarbetat sin populära dieselmotor. Den gamla 5.7L enhet har ersatts med en större 6.7L motor. Denna nya enhet gör mer hästkrafter och vridmoment jämfört med de senaste versionerna, men det också möter tuffare påtvingade regler för utsläpp. I själva verket är det den första nya dieselmotor i en icke-kommersiell lastbil för att göra det.
En ny motor med mer kraft

2008 Cummins diesel är betyget 350 hästkrafter. Detta är en vinst på 25 hästkrafter jämfört med föregående generation motorn. Den verkliga punch, dock finns i vridmoment. Vridmoment för 2008 Cummins är noterat på 650 pund-fötter och det är tillgängligt redan från 1.600 rpm. Detta är en ökning på 40 pund fötter vridmoment över den senaste motorn.
Stapling upp till tävlingen

Cummins diesel finns i den populära Dodge Ram lastbil bara en av en handfull alternativ för full storlek lastbilar. Det är den största av de tre dieslar finns under huven på de tre största amerikanska biltillverkarna. Ford har en 6.4L Powerstroke motor och GM utnyttjar en 6.6l duramax diesel. Alla tre alternativen har liknande effekt siffror.
Sätta kraft till marken

Allt som tillgänglig effekt artighet av Cummins diesel är ganska användbart för full storlek åkare . Det kraftiga Dodge Ram 3500 utrustad med en sådan motor är rankade att dra upp till 18,500 pounds. Det kan också hantera en nyttolast på upp till 5,130 pounds.

Med en Cummins under huven, är en Dodge Ram ett kraftfullt alternativ för bogsering och dragande och är säker på att göra någon lastbil ägare en lycklig dumprar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140406.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.