Crew Cab Vs. Extended Cab

De basmodeller flesta pickup lastbilar har bara framsäten, så det finns plats för föraren och en eller två passagerare. Men alla full-size pickup-modeller, samt några kompakta modeller, har alternativ för en hytt med en baksätet. Dessa hytter kommer ofta i mer än en konfiguration. Namnen på de konfigurationer varierar beroende på tillverkare. Chevrolet, till exempel, använder termerna förlängd hytt och besättningen cab. Identifiering

baksätet mickar brukar komma i två cab storlekar, en kort version och en lång version. I Chevy Silverado, är den kortare hytt den förlängda hytten, medan besättningen hytten är full-size alternativet. Dodge Ram använder termen quad cab att hänvisa till sin korta versionen och crew cab för den längre versionen. Ford F-150: s kortare version är SuperCab och den långa versionen är SuperCrew. På Toyota Tundra, det är dubbelhytt för korta och CrewMax för lång. Nissan Frontier är ovanlig genom att den är tillgänglig endast med ett baksäte, det finns ingen vanlig cab. The Frontier korta versionen är kungen hytt, och den långa är besättningen hytten.
Storlek

När det gäller funktion, den största skillnaden mellan en förlängd hytt och ett Crew Cab är mängden utrymme för passagerarna i baksätet. Under 2010 Silverado 1500, till exempel, hade de som rider i framsätet 41,3 inches av benutrymme, enligt specs sammanställts av Edmunds.com. Baksätet ryttare i den förlängda hytten hade endast 34,3 inches av benutrymme, samtidigt som de i besättningen hytten får 38,7. Under 2010 Ford F-150, var skillnaden ännu större: baksätet passagerare i SuperCab fick 33,7 inches av benutrymme, jämfört med 41,4 inches i framsätet, men i SuperCrew, de fick 43,5-mer benutrymme än ens . Föraren
Utseende

tittar på en Silverado Extended Cab pickup och en manskapshytt pickup bredvid varandra, är det lätt att skilja den ena från den andra: Besättningen hytten är helt enkelt längre. Frånvarande en sida-vid-sida jämförelse, är din största ledtråd dörrarna. De bakre dörrarna på en manskapshytt är ungefär samma storlek som de främre dörrarna, och de kommer att öppna i samma riktning, precis som på en fyra-dörrars bil. Dörrarna på en förlängd hytt är mindre, och de är ledade på baksidan, så att de öppnar i motsatt riktning som de främre dörrarna. På andra lastbilsmodeller, såsom Ram, kan dörrarna vara ledade vid fronten, men de kommer fortfarande att vara mindre.
Kapacitet

Alla lastbilstillverkare anger samma kapacitet i båda sina långa och korta baksätet hytter. Den angivna kapaciteten är vanligtvis sex personer.
Hänsyn

Välja den längsta versionen av en pickup hytt kan kräva att offra utrymme i botten av lastbilen, eftersom tillverkarna design lastbilar så att de ryms på samma chassi. På Silverado, till exempel, basmodellen och den förlängda hytten modell kommer med en 6,5-fot eller 8-fot säng, men besättningen hytten har bara en 5,75-fot säng. The Ram Quad cab kommer med en vanlig 6-fot-4-tums säng, men när du flyttar upp till besättningen hytten, sjunker sängen ner till 5-fot-7.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140402.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.