Hur du ändrar Packning ventilkåpa på en Chevrolet lastbil

Chevy lastbilar är alla olika från modell till modell. På en del av motorerna på de olika lastbilar kommer det att finnas komponenter som måste avlägsnas för att få tillträde till bultarna ventilkåpan. Den enda del av denna process som kommer att vara samma för varje modell kommer att bli avlägsnandet av ventilkåpan och ventilkåpan packning. Du behöver en väl upplyst arbetsyta och rätt verktyg för att slutföra jobbet korrekt. Saker du behöver
Ratchet satt
Mejsel
Packning självhäftande
New ventilkåpa packning
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Chevy och lokalisera bultarna ventilkåpan och eventuella motorkomponenter som täcker ventilkåpan. Ta bort komponenter från motorn vid behov.
2

Ta bort skruvarna som håller fast ventilkåpan till toppen av motorn med spärrfunktion set. Dra ventilkåpan av Chevy motor och skrapa packningen utanför kanten med mejseln.
3

Placera packning lim runt kanten av ventilkåpan där packningen kommer att installeras. Placera packningen runt kanten av ventilkåpan och sätt tillbaka locket på toppen av motorn.
4

Byt bultarna ventilkåpan. Dra åt bultarna till vridmoment specifikationerna för den specifika modellen Chevy truck med momentnyckel.
5

Byt motorns komponenter till motorn som du tog bort. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140398.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.