Hur du gör din egen cykelställ för en lastbil

Om du har en pickup, har du gott om utrymme att dra ett par cyklar runt. Men utan någon typ av rack i sängen av lastbilen, kommer dina cyklar inte vara säker, och kan skadas när de glider och flytta runt medan du kör. Att hålla din cykel säkert, en enkel rack som du kan bygga själv är allt som du behöver. Saker du behöver
Måttband
1 x 10 tum tryckimpregnerat virke
Cirkelsåg
Borr med 1/2- och 3/8-tums bitar
2-tums lång 1 /2-tums eftersläpning bultarna (2) katalog skiftnyckel Review, Universal cykel fästen (2) katalog Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden din flaket på en plats 2 meter bakom den främre kanten av sängen. Klipp en bit 1 x 10 tums timmer till 2 inches mindre än mätningen.
2

Borra två hål i kortet med en borr och en 1/2-tums borr, jämnt fördelade från sidorna av styrelsen, med varje hål 8 inches i från ändarna av styrelsen.
3

Lägg brädan i botten av lastbilen, 2 meter tillbaka från den främre kanten av sängen , placeras så att långsidan av brädet är parallell med den främre kanten på flaket. Borra två 3/8-tums hål i botten av lastbilen, med hjälp av 1/2-tums hål i kortet som din mall.
4

in en 1/2-tums eftersläpning bulten i varje hål och skruva fast kortet med hjälp av en skiftnyckel. Dra åt bultarna tills kortet är ordentligt fastsatt på golvet i flaket.
5

Placera två universella fästen cykel (tillgänglig på cykelaffärer) 1 fot in från kanterna av brädet och skruva fast dem i styrelsen med en skruvmejsel och den medföljande hårdvaran.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140387.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.