Coil Spacer Installera Instruktioner för 2000 Silverado 2 Wheel Drive

De två-hjulsdrivna modell av Chevrolet Silverado sitter ungefär 2 inches lägre i fronten. Suspension tillverkare erbjuder ett 2-tums spacer som kan installeras i fordonets front. Denna spacer lift kallas utjämning kit eftersom det planar det fordonets front med den bakre. Detta är en hiss kit som kan installeras med hjälp av enkla verktyg i din uppfart. Saker du behöver
Hydraulisk domkraft
Lug nut skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Wrench in
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta och vänta tills motorn har svalnat.
2

Placera en domkraft under framaxeln på din Silverado. Lyft fordonet med hjälp av en hydraulisk domkraft precis tillräckligt för att ta bort däcken.
3

Lossa och ta bort muttrarna på däcket med en klack skiftnyckel. Avlägsna däcket genom att dra av navet manuellt. Ställ däcket åt sidan.
4

Placera en pallbock under axeln och avlägsna hydraulisk domkraft. Upprepa denna process för den motsatta sidan av fordonet.
5

Lossa muttrarna som ansluter varje yttre styrstag till styrspindeln med hjälp av ett Ratchet och uttag på varje sida av fordonet. Ta bort båda dragstängerna och ställ dem åt sidan.
6

Ta bort muttern som fäster den övre länkarm till knogen med en spärr och uttag. Avlägsna skruven och ställ den åt sidan. Upprepa detta steg på den motsatta sidan av fordonet.
7

Demontera skruvarna som förbinder staget till ramen. Det finns tre bultar som måste tas bort med en spärrhake och ingångar. Ta bort staget från fordonet och ställ den åt sidan. Upprepa på motsatt sida av fordonet.
8

Installera flänsen muttrar på de bultar stock fjäderben. Dessa är installerade så att 2-tums spole spacer kan fästas på lager strut. Skjut spolen spacer på flänsen muttrarna och dra åt dem med hjälp av ett Ratchet och uttag. Upprepa detta steg för andra strut.
9

Montera staget med spolen spacer fäst tillbaka till bilen och fäst med de tre muttrarna bort tidigare.
10

Repeat steg 5 till 7 i omvänd ordning.
11

tillbaka däcken och dra åt muttrarna med däcket skiftnyckel. Sänk bilen till marken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140368.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.