Hur man byter främre bromsbelägg på en 2006 Honda nocklinje

Den 2006 Honda Ridge Line är en stor pick-up truck med en V8-motor och fyra gånger fyra kapacitet. De främre bromsarna är standard skivbromsar och innehåller standard disk-bromsbelägg. Du måste ha alla fyra uppsättningar av bromsarna fungerar ordentligt för att garantera din säkerhet och säkerheten för alla andra på vägen. Om en uppsättning främre bromsarna är dåligt att du måste ändra båda bromsbelägg. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Jack står
insexnyckel
platt skruvmejsel
Nya bromsbelägg
Visa fler instruktioner

1

Lossa alla fem hjulmuttrar på båda framhjulen med däcket järn. Lyft den främre änden av 2006 Honda takåsen från marken en sida i taget med hjälp av domkraft och sänk fronten på pallbockar. Båda sidor av den främre änden måste stödjas av stödbenet.
2

Ta bort hjulmuttrarna helt och dra de två framhjulen från framaxeln. Lossa de två muttrar på baksidan av bromsok med Allen jänta och dra bromsoket från toppen av bromsrotorn.
3

Böj metall som fäster bromsbeläggen på plats på oket och dra bromsbeläggen ur bromsoket. Tryck den runda ryggen metall kolv inuti bromsoket med platt skruvmejsel. Skjut nya bromsbelägg på plats inuti bromsok.
4

Byt bromsoken till toppen av rotorerna. Dra åt fästskruvarna med insexnyckeln så hårt du kan använda dina händer. Byt hjulen på framaxeln och byta hjulmuttrarna till framhjulen. Dra åt alla hjulmuttrar med däcket järn. Använd domkraften för att ta bort domkraften och sänka 2006 Honda takåsen till marken. Helt åt hjulmuttrarna med däcket järn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140366.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.