Hur att stänga av Anti-Theft System i en Ford Expedition

Den passiva stöldskydd, eller klappar, för din Ford Expedition är installerad på varje fordon på fabriken. Systemet är utformat för att förhindra motorn från att starta om rätt nyckel inte används. När stöldskydd i en Ford Expedition har aktiverats kommer du inte att kunna starta motorn tills systemet har stängts av. Du kan stänga av stöldskydd i en Ford Expedition genom att starta fordonet med din befintliga fabriken nyckel. Saker du behöver
Key
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren på förarsidan och se om det finns ett rött ljus som blinkar på instrumentpanelen ovanför ratten. Ett blinkande rött ljus indikerar att passiv stöldskydd har aktiverats.
2

Kontrollera att du har rätt nyckel för fordonet. Den ursprungliga utrustningen nyckel krävs för att starta motorn. Undersök nyckeln och se om slutet är täckt med gjutet gummi. Om du har en kopia av en nyckel eller en nyckel som är skadade fordonet inte startar.
3

Få i bilen och sätt i original eller fabriken nyckeln i tändningslåset och vrid den att starta fordonet. Om fordonet startar stöldskydd systemet har stängts av.
4

Ta bort alla metall-och elektroniska apparater från din nyckelring. Vissa metallföremål eller elektronisk utrustning kan störa stöldskydd och orsaka att fordonet inte att starta. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den för att se om bilen startar nu.
5

Ta bort eventuella extra bilnycklar om mer än en är på din nyckelring. Mer än en av samma typ av nyckel, kommer att orsaka störningar och hindra bilen från att starta. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den för att se om bilen startar nu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140359.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.