Chevrolet Colorado Performance

Chevrolet Colorado är en mid-size pickup att General Motors varumärke Chevrolet infördes 2004 för att ersätta de två decennium gamla S-10. Som av maj 2010, är ​​det nyaste Colorado 2010-versionen. Sedan sin debut har Chevy Colorado fanns alltid i skuggan av erbjudanden från andra biltillverkare som överträffar det i nästan varje aspekt. Ett av dessa områden är prestandan. Tillverkning

De två trimmar av 2010 Chevy Colorado - WT och LT - främst konfigureras till kombinationer av hytt storlek (vanlig, utvidgad och besättning) och drivlinan typ (tvåhjulig och fyra- wheel drive). Standarden transmissionen är en femväxlad manuell, även om det finns en fyra-växlad automatlåda som tillval. Andra viktiga funktioner inkluderar 16-tumshjul (LT blir legering ettor), fyrhjulsdrift ABS, StabiliTrak antisladdsystem med antispinn, och tre inställningar fjädring som består av Z85 (normal drift), den Z71 (off-road . operation) och ZQ8 (sportiga drift)
Motoreffekt

efter att tidigare ha två val av motorer - den 2,9-liters rak fyrcylindrig motor och den 3,7-liters rak femcylindrig motor - Chevrolet lagt en 5,3-liters V-8 motor med variabla ventiltider. Den fyrcylindriga motorn genererar 185 hästar vid 5600 rpm och 190 £ ft av vridmoment vid 2.800 rpm. Den femcylindriga överträffar det med 242 hästar vid 5600 rpm och 242 £ ft av vridmoment vid 4.600 rpm. Den V-8 motor, dock är det mest kraftfulla Colorado motorn ännu, på 300 hästar vid 5200 rpm och 320 £ ft av vridmoment vid 4000 rpm.
Fuel Economy and Acceleration

Beroende av trim kombination - som innebär hytt storlek, drivlina och typ av transmission - 2010 Chevy Colorado kan få ett antal 15-17 mpg för stadskörning och 21 till 26 mpg för landsvägskörning . Trucken kan gå från noll till 60 mph i en high-sex sekunder till mitten av nio andra området.
Reception

Sammantaget bil granskare är långt ifrån imponerad av Chevy Colorado. Det har aldrig varit tippad som en branschledare sedan sin debut 2004, och redaktörer på Edmunds.com och Cars.com konstaterade att det fortfarande var sämre än andra bilar i mellanstorlek lastbil kategori såsom Dodge Dakota, Nissan Frontier och Toyota Tacoma. Edmunds.com i synnerhet klagade en stycket körupplevelse som kännetecknas av betydande väg buller och bouncy rida under motorvägen hastigheter.
Pris
p Det är ett stort original tillverkarens föreslagna prisintervallet för Chevy Colorado på grund av antalet möjliga kombinationer. Till exempel är den MSRP av en WT med en vanlig hytt och två-hjulsdrivet $ 16,985. På andra sidan av spektrumet, har en LT med en besättning hytt och fyrhjulsdrift en MSRP som är nästan dubbelt så högt på $ 28,915.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140357.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.