Hur Ren Verktygslådor Diamond Plate

Diamond Plate verktygslådor lagra dina verktyg som alla andra verktygslåda, men de har en intressant design på utsidan. Längs utsidan av verktygslådan hittar du utsprång i metall som ger diamantplattan verktygslådan sitt namn. Medan strukturen skapar en behaglig bild, så att spetsarna i verktygslådan skapa en fälla för damm och smuts. Om du vill att din diamant plåt verktygslåda för att fortsätta lysa, måste du rengöra den ordentligt och ofta. Saker du behöver
Rag
Sponge
Tvättmedel
Handduk
Rust remover
Visa fler instruktioner
1

Damma av ytan på verktygslådan med en robust trasa. Bara ta bort lösa partiklar, det är okej om rost och annan smuts lossnar inte med det första passet
2

Tvätta utsidan av verktygslådan med en svamp doppad i varmt vatten och en. milt rengöringsmedel. Testa rengöringsmedlet på en liten del av lådan först, men, för att säkerställa att det inte kommer att skala bort några av färg eller skyddande beläggning av diamantplattan verktygslådan. Sätt din vikt i skrubbning när du rensa ut områdena mellan varje bula på lådan.
3

Torka rutan med en absorberande handduk. Eventuella kvardröjande fukt kan resultera i ansamling av rost. Torkning verktygslådan efter rengöring kan hjälpa till att minimera den risken.
4

Ansök rostborttagare till någon del av verktygslådan som behöver det. Låt rostborttagare inställd för den rekommenderade mängden tid som anges på dess behållare innan du torkar bort det. De knölar på lådan kan orsaka rost remover torka vid en oväntad hastighet på vissa ställen, så du kan behöva tillämpa det igen om några av rost återstår efter rengöringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140345.html

Previous: No
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.