Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2003 Mazda Tribute Dragkapacitet

Mazda och Ford kombinerat det bästa av två världar i början av 2000-talet , när de parade plattformen av en Mazda 626 kombi med Ford motorer och uppgraderad lastbil fjädring för att skapa Ford Escape och Mazda Tribute kompakta stadsjeepar . De rebadged tvillingarna delade nästan alla sina delar , men varken skapelsen var särskilt väl lämpad för bogsering av tunga laster . Faktorer som påverkar Tow Betyg

Mazda erbjöd två kraftverk för Tribute . Basen 2,0 - liters inline - fyra motor , som kom ihop med en femväxlad manuell växellåda på DX -modellen , förutsatt otillräcklig trailer - dragande kraft , med 130 hästkrafter vid 5.400 rpm och 135 pund-fot av vridmoment vid 4.500 rpm . Sedan var det 3,0 - liters V - 6 , som gav massor av dragkraft och en fyra - växlad automatlåda och kom med LX och ES -modeller . Denna motor sätter ut 200 hästkrafter vid 6000 rpm och 200 foot- pounds av vridmoment vid 4.750 rpm . Fyrhjulig oberoende fjädring kom standard , men fyrhjulsdrift och låsningsfria bromsar var alternativ på Tribute , som lekte 7.9 inches av markfrigång på basen ES och 8.4 inches på uppgraderade modeller .
< br > Tow Betyg

Mazda betygsatt underpowered Tribute ES för en maximal dragkapacitet på 1000 pounds , vilket motsvarar en maximal trailer tunga vikt på 100 pounds . Den japanska biltillverkaren erbjöd inte en mottagare dragkrok för ES , men för LX och ES , detta tillägg var en $ 355 alternativ . Mazda betygsatt dessa modeller för en maximal bogsera rating på 2000 pounds med en klass I dragkrok , och 3500 pounds med en klass II skumt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120533.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.