Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Uppskattad gas körsträcka 1999 Montero Sport

Innan Ford, General Motors och Chrysler flyttade in på sin hemmaplan i slutet av 1990, stod Mitsubishis Montero Sport bland några konkurrenter som en respekterad terrängfordon. Men med de förändrade tidvatten i full storlek SUV marknaden klass, började Montero gro fler lyxiga funktioner och kraftfullare motorer, men bränsleeffektivitet var inte en del av Montero ekvationen. Faktorer som påverkar bränsleeffektivitet

Montero Sport köpare kunde välja mellan tre motoralternativ, ett par växellådor och antingen två-eller fyrhjulsdrift. Basen ES modellen ingår en 2,4-liters inline-fyra motor som lägger ut 132 hästkrafter, medan LS och XLS modeller skröt en 173-hästkrafter, 3,0-liters V-6 motor, och den begränsade modellen lekte en 3,5-liters V- 6 som gjort 200 hästkrafter. Den ES vägde in på 3,510 pounds, och V-6-drivna Montero Sport vägde mer, på 3,765 pounds. En fyra-växlad automatlåda och en femväxlad manuell växellåda fanns tillgängliga, och alla modeller tog vanlig bensin i 19,5-gallon tankar.
Fuel Economy

Montero Sport med fyrhjulsdrift krävs mest gas, och den 3,5-liters V-6-drivna modellen parat med tillgängliga automatlåda klarat sig sämst på pumpen. Enligt EPA: s reviderade standarder bränsleeffektivitet, det var klassad för 18 mpg highway och 15 mpg stad. Med 3,0-litersmotor, lyckades det 20 motorvägen och 16 stad, och nedgraderade igen, till den manuella växellådan, tjänade fyrhjulsdrift Montero Sport 19 motorvägen och 15 stad.

Tvåhjulsdrift Montero Sport med manuell växellåda och fyrcylindriga motorn klarade sig bäst: 22 motorvägen och 19 stad. De två-hjulsdrivna 3,0-liter med automatlåda tjänade 20 motorvägen och 16 stad, och den uppgraderade 3.5-liters automatisk förvaltade 19 motorvägen och 15 stad.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120532.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.