Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2001 Suburban Homelink Instruktioner

Det valfria, integrerad HomeLink sändare för 2001 Chevrolet Suburban är en tjusig enhet, så att du kan använda upp till tre garageportsöppnare. Programmera HomeLink funktionen kommer inte bara rädda dig från att behöva fippla med en eller flera clunky garageportsöppnare, men också främja en bättre säkerhet, det är mycket lättare för en brottsling att dra en liten sändare från bilens handskfack eller visir - att få tillgång till ditt garage eller hem - än det är att stjäla en hel bil. Saker du behöver
Original garageport sändare
Garageportsöppnare dokumentation
Trappstege
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet framför garage, sedan slå av tändningen. Om du behöver radera minnet för alla tre knappar förinställningar, tryck och håll de två yttre knapparna. När HomeLink lysdioden börjar blinka, släpper du knapparna. Om du bara behöver programmera en knapp, och samtidigt spara det förinställda minnet för de två andra knapparna, inte utför proceduren minne radera.
2

Håll ursprungliga garaget nära dörren sändaren till overhead-konsolen. Tryck och håll sändaren knappen och HomeLink knapp du vill programmera. När HomeLink lysdioden börjar blinka på ett snabbt sätt, släpper du knapparna. Testa HomeLink-knappen för att se om garageporten öppnas och stängs. Om programmeringen inte tog, följ nästa steg.
3

Läs dokumentationen som medföljde garage dörröppnare, om sådana finns, för att se om det har tillverkats efter 1996, och om den har en "rullande kod"-funktionen. Om du inte har, eller inte kan få dokumentationen för öppnaren, undersöka och lokalisera öppnaren enhetens utbildning knappen.
4

Öppna garageporten. Placera en trappstege under garaget dörröppnare enhet. När inleder utbildningen, har du ungefär 30 sekunder att genomföra det. Om det behövs, har en annan person till hands för att hjälpa dig att slutföra programmeringen
5

Tryck på utbildningen på öppnaren enheten,. Beroende på märke och modell, en lysdiod blinkar, så att du vet enheten är i träningsläget. Snabbt hitta vägen till bilen, eller har din hjälpare redan i bilen, tryck och håll nyprogrammerade HomeLink-knappen i cirka tre sekunder. Du kan behöva trycka och hålla HomeLink-knappen två eller tre gånger inom 30 sekunder utbildning fönstret. När programmerad, kommer lysdioden på öppnaren enheten slutar blinka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120527.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.