Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du avgör vilken Tranny jag har i en 1995 Yukon Med 16 Bultar

GMC utrustat 1995 Yukon-serien med en fyrväxlad, Hydra-Matic automatlåda med överväxel i fyra-dörrars modeller och som ett alternativ till den fem- växlad manuell växellåda på de två-dörrars modeller. Med 16 bultar, är överföringen av 4L60 eller 4L60-E - vilket skiljer den från den 4L80-E med 17 bultar. Den 4L60 är väsentligen densamma transmissionen såsom den 4L60-E. Den "E" anger att överföringen har elektronisk växlingsstyming hanteras av Yukon färddator systemet. Verifiera överföringsmodellens genom att titta på identifieringskoden tryckt på växellådshuset. Saker du behöver
Ficklampa
Mekaniker spegel
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre delen av Yukon med en domkraft och skjut pallbockar under dess ram skenor. Sänk SUV på domkraften. Ligg ner bredvid passagerarsidan av bilen och glider under Yukon.
2

Lokalisera namnskylt på den bakre högra sidan av växellådan ovanför oljetråget.
3

Notera den fjärde karaktären av identifieringskoden ingraverat på typskylten. Om tecknet är ett "D" överföringen är 4L60-E.
4

Verifiera dina resultat genom att titta på bell bostäder. Den 4L60 bell bostäder är ett stycke med växellådan. Den 4L60-E har en klocka hölje som kan tas bort från växellådan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120521.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.