Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man läser VIN på en 2004 Suburban

Fordonets identifieringsnummer på din Suburban fungerar ungefär som DNA i en människa, eftersom varje VIN är specifik för endast ett fordon. VIN började sitt liv på 1950-talet som ett sätt för tillverkarna att beskriva massproducerade bilar. VIN har sedan förvandlats till en 17-tecken alfanumeriskt numrering som National Highway och Traffic Safety Administration kräver på alla fordon. VIN kan också berätta en hel del om den utrustning som tillverkaren installerat på din 2004 Suburban, inklusive motor och drivlina samt annan viktig information. Instruktioner
1

Titta i nedre hörnet på förarens sida av vindrutan och hitta bilen plattan identifieringsnummer, den rektangulära plattan med 17-tecken som är stämplat på den. Den 17-teckennummer är VIN.
2

Läs de tre första tecknen i VIN, dessa är "världen gör identifier" siffror. Det första numret kommer att vara en "1" om en USA-baserade fabrik tillverkas din Suburban. Om det är en "2" eller "3" fordon du byggdes antingen Kanada eller Mexiko. De nästa två tecknen identifiera Suburban s maker. Eftersom Chevrolet är den enda tillverkaren av 2004 Suburban, måste de två kommande numren vara en av följande kombinationer:. "GB", "GC", "GA", "KN" eller "GN"

Billiga 3

Hitta brutto rating fordonets vikt på din Suburban med det fjärde tecknet i VIN. Bokstäverna är antingen "E", "F" eller "G." Breven betyder din Suburban har en GVWR av 7.000, 7.200 eller 8,600 pounds.
4

Läs de femte och sjätte tecken i VIN för att hitta chassit och serier av din Suburban. Om den femte tecknet är ett "C" på Suburban är tvåhjulsdrift och ett "K" indikerar att det är en fyra-wheel-drive. Möjligheterna för det sjätte tecknet är "1", "2", "6" eller "7", som indikerar 1500, 2500, 1500 "lyx" eller 2500 "lyx." | Sök 5 < p> Kontrollera att det sjunde tecknet är ett "6." Detta tecken ändras aldrig på någon 2004 Suburban.
6

reda på vilken typ av motor din 2004 Suburban har genom att läsa det åttonde tecknet i VIN . Bokstaven "G" anger att din förorts har en 320-hästkrafter, 8,1-liters V-8 motor. Bokstaven "U" indikerar att den har 325 hästkrafter, 6,0-liters V-8. De sista två möjligheter är antingen ett "T" eller ett "Z", vilket indikerar 5,3-liters V-8 bensin-bara motorn och 5,3-liters flexifuel-motor.
7

Läs det nionde tecknet i VIN, vilket är helt enkelt "kontrollsiffra." Detta nummer är den enda som tillverkaren inte avgöra för fordonet. Det är en komplicerad matematisk uträkning och inte har någon verklig betydelse för uppbyggnaden av fordonet.
8

Verifiera Suburban är en årsmodell 2004, med den 10: e siffran. Denna siffra är en "4" på varje årsmodell 2004 fordon.
9

Kontrollera växten som tillverkade din Suburban, med den 11: e tecknet i VIN. General Motors har över 26 fabriker runt om i världen, så det finns många möjligheter.
10

Läs VIN tecken 12 till 17 för att lära sig produktionen sekvensen av din Suburban. Detta är den enda del av VIN som är helt unik för din Suburban. Ingenstans i världen finns det en annan Suburban med samma sista sex tecknen i VIN.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120520.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.