Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

LS Vs. LT Traverse

Den Traverse är Chevrolets crossover sport-utility fordon, mindre och mer hanterbara i trånga trafiksituationer än större SUV-modeller. Den debuterade 2009 med fyra utrustningsnivåer: LS, 1LT, 2LT och LTZ. För många köpare, är top-of-the-line LTZ utom räckhåll, men de andra tre alternativen är lockande. Som av 2012 års modell, har förändringar från år till år har varit minimal, även om några nya tekniker dyker upp i de flesta år. Över hela linjen Basics

drivlinan för LS och LT-modeller är samma 3,6-liters V-6 kopplad till en sexväxlad automatlåda. Alla tre stadsjeepar finns i framhjulsdriven eller fyrhjulsdrift och omfattar fyra hjul skivbromsar med låsningsfria bromssystem, plus stabilitet och dragkraft kontrollsystem. Alla Traverse modeller har full uppsättning av krockkuddar och säkerheten av onstar fordon rapporteringssystem som standardutrustning.
Sittplatser arrangemang

LS och 1LT modellerna har standard sittplatser för åtta personer, med tre platser vardera i den andra och tredje raderna. Den 2LT s standardarrangemang platser endast sju, med två kaptensstolar ersätter den andra sätesraden bänken. Däremot kan ägare av antingen LT-modellen väljer den alternativa sittplatser arrangemang, så de 1LT platserna sju och 2LT plats åtta. På LT-nivå, har förarsätet makt justeringar och 2012 modellerna erbjuder uppvärmda framsäten och en power-justerbar passagerarstol som alternativ.
Elektronik

Alla Traverse modeller har en vanlig ljudanläggning. På LS och 1LT nivåer, det är en AM /FM /CD-system med sex högtalare som även har CD MP3-uppspelning och SiriusXM radio. I 2LT, ägarna få en uppgradering till ett Bose premium-system med 10 högtalare, inklusive en subwoofer, och separata ljud kontroller för de bakre sätena. Båda LT modellerna erbjuda en frivillig underhållningssystem och 2LT erbjuder också en pekskärm navigationssystem och en universell hem fjärrkontroll. Bluetooth-anslutning är tillgänglig för LS och standard på båda LTs.
Technological Convenience

Medan alla Traverse modeller inkluderar makt utanför speglarna är LT: s speglar uppvärmd och har en integrerade blinkers. Från och med 2012, är LT speglar också utrustad med döda vinkeln speglar. Den 2LT förare får den extra fördelen av automatisk avbländning teknik för insidan backspegeln och utanför förarsidan spegel. En avlägsen makt liftgate och fjärr motorstart är också standard på 2012 2LT.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120514.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.