Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du sätter på skåp i en Rubicon

Jeep Wrangler Rubicon är den högsta trim - nivå erbjuds på den legendariska sport utility model . Jeep utrustar Rubicon - badged Wrangler med vanliga låsande differentialer , brukar kallas skåp . Låsa differentialer låser både av axelns hjul , se till att hjulen snurra med samma hastighet , vilket är en viktig funktion som hjälper en off - road bilens dragkraft i grus , lera och sand . Instruktioner
1

Leta reda på strömbrytaren för din Jeep Wrangler Rubicon s förvaringsskåp . Växeln är under rattar klimatkontroll och mellan eluttag på din mittkonsol . " AXEL LOCK " är tryckt på den .
2

Tryck ned strömbrytaren en gång för att slå på de bakre skåp . Tryck ner den igen för att aktivera framaxeln locker . När de främre och bakre skåp är i ingrepp med den andra tryck ner , kan du växla fram locker på och av med varje efterföljande ner trycka på strömbrytaren .
3

Kontrollera spärrdifferential lampor på instrumentpanelen . De orange ljus , som ligger mellan hastighetsmätaren och varvräknaren , visar att skillnaderna är engagerade .
4

Tryck på knappen differentialbroms upp en gång för att stänga av båda uppsättningarna av skåp .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120508.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.