Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur läser jag VIN-nummer för en 1994 Jeep Cherokee?

En bils VIN, eller chassinumret, är inte bara ett slumpmässigt nummer. Varje siffra eller bokstav i en bils VIN kan berätta något om bilens utrustning, med varje plats tilldelas en särskild uppsättning alternativ, säkerställa enhetlighet. Kunskap om den ursprungliga 1994 Jeep Cherokee VIN kodning system hjälper dig att avgöra om den begagnade bil du överväga att köpa eller återställa är slut, eller om det genomgick modifiering av de ursprungliga specifikationerna. Purister önskar fordon med specifikationer som nära originalet bygga om fordonet. Identifiera Jeep


Alla 1994 Jeep Cherokee har samma platshållare i de fyra första positionerna av deras VIN. Den första siffran avser i tillverkningslandet, och i fallet med en 1994 Jeep Cherokee, kommer alltid att vara "1", vilket indikerar tillverkning i USA "J" i den andra positionen identifierar bilens göra så en Jeep. A "4" sitter i den tredje positionen av bilens VIN, vilket indikerar att fordonet är ett mångsidigt fordon, som brukar kallas en SUV. Den fjärde siffran i VIN hänvisar till fordonets totalvikt, och i fallet med 1994 Jeep Cherokee, som innehas av bokstaven "F", vilket indikerar en vikt rating mellan 4001 och 5000 pounds.


Drivlina

Den femte till åttonde siffrorna i VIN identifiera de viktigaste alternativen som kom med 1994 Jeep Cherokee på tillverkning. Den femte siffran identifierar fordonets drivlina. Ett "J" i denna position avser en fyrhjulsdriven modell med vänsterstyrd, medan en "N" är reserverad för högerstyrd fyrhjulsdrivna Cherokee modeller. A "B" eller "T" i den femte positionen noterar bakhjulsdrivna modeller, med den senare indikerar en vänsterstyrd modell. Typiska amerikanska bilar har vänsterstyrd bil, men Jeep också gjorde Cherokee för Postal Service användning, därav högerstyrd alternativet.
Trim och motor
< p> Den sjätte siffran i VIN hänvisar till trim nivå i 1994 Jeep Cherokee. En "1" i denna plats indikerar Sport-modellen, medan en "2" hänvisar till SE trim nivå och en "7" betecknar Country serien. Den sjunde positionen identifierar vilken kropp stil Jeep Cherokee är baserad på en "7" identifierar modellen som en två-dörrars, medan fyrdörrars indikeras av en "8" i den sjunde positionen. Jeep utrustad 1994 Cherokee med en 2,5-liters rak fyrcylindrig motor noterades av ett "P" i åtta positionen, medan ett "S" i det här facket identifierar modellens motor som 4,0-liters rak sexcylindrig. Addera Tillverkare Info

nionde plats i VIN innehåller en kontrollsiffra används för att förhindra bedrägerier. Genom att placera ett slumptal i VIN för kontroll mot tillverkarens journaler, bidrar detta hindra samvetslösa försäljare från tillverka sina egna Vins. Den 10: e plats av VIN är för årsmodell, identifierar bokstaven "R" Jeep Cherokee som 1994 fordon. Alla 1994 Jeep Cherokee har en "L" i VIN: s 11: e plats, vilket visar att SUV rullade ut av bolagets Toledo, Ohio fabrik. Den 12: e genom 17th fläckar i VIN kallas sekventiell produktion numret, en identifierare för den specifika bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120505.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.