Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur fungerar Månen Tak i en 2004 Mazda Tribute?

Mazda Tribute, en kompakt sport-utility vehicle, först dök upp i utställningslokaler för 2001 års modell. Det var en produkt av Mazdas samarbete med Ford och liknade Ford Escape. För 2004 års modell, var det finns i tre utföranden - bas DX, LX och ES - och med antingen fram-eller fyrhjulsdrift. Månen Tak Tillgänglighet

Månen taket erbjöds som ett alternativ, bara för LX-och ES utföranden. Det ingick i lyx alternativet paketet, som även inkluderade ett ljudsystem med en AM /FM-radio, kassettspelare, in-dash sex-skivors CD-växlare och sju högtalare. I paketet ingår också en overhead-konsol med två karta lampor, ett förvaringsfack och månen tak switch. Månen taket var inte tillgängliga utanför detta paket.
Operation

2004 Tribute moon taket öppnas med en lätt knapptryckning. Brytaren placerad i takkonsolen, och ett snabbt tryck på den bakre delen av brytaren öppnar taket. En andra touch till den bakre halvan av kontrollen stoppar taket från att öppna ytterligare. För att stänga taket, håll den främre delen av brytaren tills taket stängs helt.
Vent Position

Månen taket ger ventilation till bilens interiör genom att höja i framkant. Detta åstadkoms genom att hålla den främre delen av månen tak kontroll. Taket återgår till sitt ursprungsläge när den bakre delen av strömställaren hålls intryckt.
Varningar

Anytime Tribute elsystem störs, såsom ett batteribyte eller frånkoppling, är månen tak inställningar också störs. Men öppnandet taket till vent läget återställs alla lägen. Dessutom, om taket öppnas och stängs flera gånger under en kort tidsperiod, stänga en automatisk sensor ner motorn i 45 sekunder för att förhindra överhettning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120493.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.