Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Skillnaden mellan en LS och LT Trailblazer

Chevrolet Trailblazer började som en trim paket för Chevrolet Blazer. Under 2002 lanserade Chevrolet Trailblazer som en ny sport utility vehicle. Lastbilen erbjöds i tre olika utföranden, men den mest populära var "LS" och "LT" paket. De var lika i motorns storlek och kapacitet, men den "LT" paket som tillhandahålls några fler funktioner för att ge maximal komfort. Seating

LS paket som tillhandahålls en fyrvägs elmanövrerad stol för komfort, särskilt under långa resor eller sitter i trafiken. LT-paketet klev upp sittplatser och gav en åtta-vägs elmanövrerad stol. Sätena i LT hade en inbyggd sätesvärmare för de kalla morgnar. Den LT hade också minnet sittplatser. Denna funktion gör det möjligt för föraren att trycka på en knapp och stolen kommer att återgå till ett förinställt läge. Båda trim paket tillhandahålls en justerbar nackstöd.
Stereo

LS och LT utföranden kom utrustad med en AM /FM-stereo med CD-spelare. XM Satellite Radio var också standard med både radio. Ljudet stöddes av sex högtalare. Den LT som radio kontrollerna på ratten och styr radio för baksätet. LT hade också en LCD-skärm för den andra sätesraden. LS kom inte standard med det alternativet.
Rummet

LT paket som erbjuds en yttre temperatur display och en vanlig stöldskydd. LT gav också en programmerbar öppnare garageport. LT är också utrustad med eldrivna justerbara pedaler och en kompass för enkel navigering. LT och LS kom standard med OnStar och en fjärrkontroll för att låsa och låsa upp dörrarna på distans. LS och LT delade många andra bekvämlighet alternativ såsom en knapptryckning elektriska fönsterhissar och farthållare. Addera Exterior

LS tillgänglig manuella fällbara speglar medan LT är utrustad med elektriska speglar med en fjärrutlösare för enkel justering. LT erbjöd en standard takräcke till skillnad från LS-paketet där takräcket var frivillig. Fotsteg var tillval på båda utföranden men stänkskärm nödraketer fanns endast tillval på LT trim nivå. Båda utföranden erbjuds bak variabel intermittent vindrutetorkare och varselljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120484.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.