Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Var Är VIN på en 2007 Honda CRV?

Varje ny bil som säljs i USA är skyldig att göra en 17-siffrig alfanumerisk chassinumret. Detta nummer, resultatet av en 1980 förordning som utfärdats av National Highway Traffic Safety Administration, ger tillverkarens uppgifter om fordonet. VIN identifierar också bilen, att försäkringsgivarna att komma åt bilens historia. På 2007 Honda CR-V, hittar du det här numret i tre olika platser i fordonet. Instrumentbräda

VIN har stämplats på en metallplatta som är fäst vid förarens sida av instrumentbrädan precis innanför vindrutan. Numret är vänd mot utsidan av bilen, så att den visas upp och ned till någon inne i bilen. Det enklaste sättet att läsa denna VIN är från utsidan, ser genom glaset.
Förarens doorjamb

2007 CR-V också bär VIN inuti förarens dörrposten . En certifiering etikett sitter här som inkluderar VIN både numeriska och streckkod former, liksom annan identifierande information om det aktuella fordonet. p> Enligt CR-V: s huva är VIN stämplat på motorrummet skottet. Stämpling numret på bilens ram hjälper till att förhindra manipulering med det. VIN är dold under ramnumret locket på baksidan av motorrummet. Dra ned locket för att läsa numret. Du kan behöva luta sig över och leta upp en bit för att se VIN. Var noga med att stänga locket igen innan du stänger huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120469.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.