Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Typer av Honda CR-V Models

Honda CR-V introducerades för första gången till den amerikanska marknaden för 1997 års modell. Det var Hondas första företaget producerat medelstora crossover SUV, och det var en lyckad satsning från början. Som av 2011, två större omdesign och flera mindre tweaks längs vägen betyder CR-V stannar strömmen i att ge stil och kapacitet konsumenterna vill ha. Första generationens modeller

När CR-V kom till USA år 1997, kom den i bara en modell. När en andra modell lades år 1998, var det ursprungliga paketet dubbade LX, och den nyare EX. Den stora skillnaden mellan de två modellerna var det låsningsfria bromssystemet läggas till EX, och varken paket även antytt något lyxiga. Dessa exklusiva handen dök för 2000 års modell i SE, eller Special Edition, förpackning, vilket inkluderade skinnklädsel, en AM /FM /kassett /CD-stereo, kromade grillen accenter och ett hårt yttre reserv-däcket lock. Den 2001 CR-V erbjuds samma tre modeller som 2000.
Second Generation

Efter en stor redesign, var CR-V tillbaka till två modeller för 2002 . Honda fortsatte LX beteckning för basen två-hjulsdrivna paket och EX för den högre nivån, som lagt fyrhjulsdrift, sidokrockkuddar och en in-dash sex-CD-växlare med sex högtalare. Dessa funktioner var oförändrad fram till 2005, då sidokrockkuddar blev standard på alla modeller och annat SE-paketet lagt lyxen av läder uppvärmda framsäten, Läder Interiör, uppvärmda speglar och kropp-färgad exteriör trim. EX-modellen fick också en utanför temperaturmätare och bekvämligheten med ljudkontroller på ratten under 2005. Alla CR-Vs oförändrad under 2006.
Annan Redesign

2007 CR-V gjorde sin debut med stora yttre förändringar och en slankare, mer aerodynamisk titta. Köpare kan välja mellan tre utföranden: LX EX eller den nya benämningen av EX-L, som ersatte termen SE. Nifty nya funktioner tillgängliga även på LX-modellen ingår en extra ingång och ett solglasögon hållare med en spegel som tillät föraren att övervaka baksätet passagerare. En flyttbar, fällbara hårt hylla läggas dubbel-tier lastbärande förmåga på EX-modellen. EX-L-modellen hade SE: s lyxig interiör, plus XM Satellite Radio och en valfri navigationssystem. Dessa modeller stannade samma för 2008 och 2009, med undantag för dubbel-zons klimatanläggning för EX-L under 2008. Under 2010 fick EX-L med Navigation sin egen beteckning.
Fyra modeller för 2011

För 2011 expanderade Honda CR-V-ledningen till fyra modeller, halka SE beteckningen mellan basen LX-paketet och den högre nivån EX. SE paket som erbjuds bakre privatliv glas, aluminiumfälgar och ratt-mounted kryssning och ljud kontroller. EX-modellen läggs en moonroof, dual-däckslast hylla och säkerhetssystem. På toppen av linjen, genomförde EX-L-nivå över många av de funktioner från 2010, men tillade makt-justerbart svankstöd på förarplatsen och USB audio interface kapacitet. Det var också fortfarande den enda CR-V med valfria navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120462.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.