Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man programmerar en 2003 Tahoe Radio

Chevrolet Tahoe gjorde sin debut 1995. Den 2003-modellen är en del av den andra generationens Tahoe familjen introducerades under den senare hälften av 1999. En grundläggande radio med en single-disc spelare och åtta högtalare är standard på 2003 års modell, även extra funktioner såsom XM satellitradio integration och en multi-CD-växlaren fanns tillgängliga mot en extra kostnad. Den 2003 Tahoe radio programmerbara funktioner inkluderar de förinställda radiostationer och ljudinställningar, såsom bas och diskant. Instruktioner
Programmering radions förinställda stationer
1

Veva Tahoe motor eller vrid nyckeln till "Kör". Välj det band du vill programmera förinställda stationer för genom att trycka "AM /FM" upprepade gånger. Du ser skärmen ändras från "FM1", "FM2" och "AM".
2

Vrid "Tune" ratten för att hitta den station för vilken du vill programmera den första förinställda. Addera 3

Tryck och håll "1" knappen. Efter ett par sekunder kommer displayen att blinka, så att du vet stationen sparas i minnet.
4

Upprepa processen för alla sex förinställda stationerna på det band du programmerar. Om så önskas, tryck "AM /FM" igen för att välja ett annat band.
5

Gå programmerade radiostationer genom att trycka på lämplig preset knappen.
Programmering radions ljud Inställningar
6

Tryck på "Ljud"-knappen för att välja den inställning du vill justera såsom "Bass" eller "Treble".
7

Tryck på "Up" eller "Down" pilarna för att justera bas eller diskant. Du ser på skärmen glida justering, så att du vet den ljudinställning nivå. Lyssna på radio medan du justerar inställningarna för att hitta den perfekta nivån.
8

Tryck och håll "Audio"-knappen om du vill ställa in basen eller besvär till mittläget.

9

Tryck på "Ljud"-knappen för att växla till "Fade" val. Tryck knapparna "Up" eller "Down" pilarna för att justera procentandelen av ljudet i de främre och bakre högtalarna. Tryck på "Ljud"-knappen igen för att välja "Balance". Tryck på "Upp" eller "Ned"-knappen för att justera högtalarnas balans, som justerar ljudet i vänster och höger högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120449.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.