Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Allt Om H3 Hummer

Hummer H3 var General Motors 'idé om mjukgörande klagomål från miljöaktivister och människor som generellt invände mot stora, grov fordon i en värld av subcompacts. Visserligen finns det ingen nytta för en Hummer, men sedan heller detsamma kan sägas om en Ferrari. Den H3 är en kompakt version av full-size Hummer, och som ett resultat mer ekonomiskt. Det är, om 15 mpg anses ekonomiskt. Bakgrund

General Motors introducerade Hummer H3 2005 som en crossover sport utility vehicle. Den H3 kom också som en sport utility truck. Den biltillverkaren placerade H3 på samma plattform som tjänade GMC Canyon och Chevrolet Colorado kompakta pickuper. Den H3 är lillebror i den ursprungliga H1 och en ättling till den militära Humvee. Den kom i fyra utföranden: basen, äventyr, lyx och Alpha. Den H3 var en mjukare, mildare Hummer. En plug-in elhybrid med ett litium-jon-batteri som kan uppnå 100 mpg debuterade 2009. Hummer upphörde produktionen under 2010.
Ström

H3s komma med en standard 3,7-liters rak femcylindrig kraftverket genererar 239 hästkrafter och 241 foot-pounds av vridmoment. De 2010 Alpha modeller erbjuds en valfri 295-hästkrafter 5,3-liters V-8 som utvecklade 315 foot-pounds av vridmoment. Dock var den femcylindriga motorn med uppgift dragande runt en 5850-lb. fordon med en medelmåttig dragkapacitet på ca 4.500 kg. och lastkapacitet på 1150 £., var så acceleration mindre än snabb. Den H3 tog 9.7 sekunder att resa från noll till 60 mph.
Mått

För en Hummer, var H3 relativt kompakt på en 111,9-tums hjulbas . Det var 186,7 inches lång, 73,7 inches hög och 74,7 inches bred. Dess trottoarkant till trottoarkant-vändradie var 37 meter, vilket gjorde det nästan omöjligt att manövrera i ett rent hus på ett område mindre än en fotbollsplan. De stora yttre utseende kan bedra. Interiören featured utrymmet typisk för genomsnittet mid-till full-size SUV. Den lastkapacitet med den vikta baksätet var 55,7 kubikfot. Det var 29,5 kubikfot med baksätet upprätt. Front headroom var 40,6 inches och främre benutrymme var 41.9 inches. Bakre höjd är inte dåliga på 39,9 inches, men den bakre benutrymmet är bara 35 inches.
Funktioner och säkerhet

2010 Alpha lyxiga modeller presenterade dimljus, glidplattor , 16-tums aluminiumfälgar, sex högtalare ljudsystem och CD-spelare, satellitradio, Bluetooth och ett OnStar navigationssystem. Den hade också en kromad tanklock, taklucka, backkamera och takräcke. Alla H3s hade fyra hjul skivbromsar, elektronisk bromskraftfördelning, ABS och elektronisk antispinn. De 2010 H3s fått fem av fem stjärnor i federala regeringen driver frontalkrock testning. Den fick fyra av fem stjärnor i krasch passagerare fram tester. Det fick också fem av fem stjärnor i sidokollision säkerhet, men bara tre av fem i rollover säkerhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120447.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.