Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder en Ford Rack Escape Tak

Ford Motor Company presenterade Escape kompakta SUV för 2001 års modell. Prissatta och medelstora nedanför populära Explorer, vädjade Flykten till dem som ville ha mångsidigheten hos en SUV med manöverbarhet och bränsleekonomi i en mindre bil. En justerbar takmonterade pakethållare tillhandahålls Escape ägare med extra bärförmåga för stora objekt som inte nödvändigtvis passar in i SUV lastutrymme. Den takräcke bestod av två stationära skenor som löpte från framsidan till baksidan, över dörrarna, och två justerbara skenor som löpte mellan de stationära skenorna från sida till sida. Saker du behöver
4 bungee stubin (eller fler)
Visa fler instruktioner
1

öppna vänster-bakdörr på Escape. Steg på dörren tröskel och greppa takreling att höja dig själv så att du enkelt kan se Escape tak.
2

Vrid vänstersidiga justeringsskruvarna knoppar på båda de justerbara glidskenor moturs tills slutet av skenan är rörlig för hand.
3

Flytta till passagerarsidan av Escape och upprepa steg 1 och 2. Justera glidskenor för att passa bredden på din last. Dra åt justerskruvarna vreden på alla fyra lägen att låsa skenorna på plats.
4

Ställ din last på takräcke, centrerad mellan de båda sidostyckena och fullt stöd av de två justerbara skenor.

5

Anslut en bungee sladd till det främre justerbara skenan på vänster sida, slå in den över toppen av lasten och ner på den bakre justerbara skenan. Se till att sladden är tight.
6

Repetera steg 5 på höger sida, se till att sladden är tight också.
7

Anslut ett bungee rep till vänster sidoskenan, vira sladden över framsidan av lasten och ned på den högra sidan skenan. Vira en fjärde sladd över den bakre delen av lasten på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120444.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.