Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vad är en Jeep Sahara?

Jeep Sahara är en mid-level trim paket för två-och fyrdörrars Jeep Wrangler. Köparna kan också välja basen Sport eller tunga terränggående Rubicon utföranden. Wrangler modeller är mer off-road orienterade än familj-storlek Jeep Cherokee. Jeep erbjuder Sahara som en fyrhjulsdriven modell, även om vissa bakhjulsdrivna versioner finns tillgängliga. En 70-årsdagen upplagan av Sahara var tillgängliga under 2011 för att hedra födelsen av Jeep 1941. Under huven

en 3,8-liters V-6 motor driver 2011 Wrangler Sahara. Motorn genererar 202 hästkrafter och 237 foot-pounds av vridmoment med en 9,6-till-1 kompressionsförhållande. Motorns bore åtgärder 3,78 inches och stroke är 3.43 inches. En vanlig sexväxlad manuell eller tillval fyra-växlad automatlåda kompletterar motorn. Sahara och Sport-modellerna har också en deltid Command-Trac NV241 två hastigheter överföring fallet med en 2,72-till-1 slutlig utväxling. Addera Interiör

Jeep lyckats införa en uppgraderad interiör samtidigt utforma den för att hantera missbruk som kommer med att äga en off-road fordon. Den tre-ekrade ratten är ny, men hämtade från 2011 Jeep Grand Cherokee. Jeep omgjorda också instrumentpanelen och mittkonsolen för att förbättra ergonomin. Men interiören bär samma egenskaper som tidigare Wrangler Sahara-modeller. De jeep sätena fyra personer och erbjuder 41,3 inches av utrymme och 41 inches av benutrymme i fronten. Ståhöjd i baksätet är bra på 40,3 inches, men benutrymmet i baksätet är trångt på bara 35,6 inches.
Chassis

tvådörrars Wrangler Sahara sitter på en kort 95,4-tums hjulbas och åtgärder bara 152,8 inches lång. Den fyrdörrars modell är på en 116-tums hjulbas och mäter 173,4 inches lång. Den tvådörrars version s ram rensar marken med 10,3 inches, vilket ger Sahara mer än tillräckligt utrymme för att klara svåra stigningar och stora stenar. Den fyrdörrars modell sitter något lägre med en 8,7-tums markfrigång. Tre Glidskydd skydda överföringen fallet, överföring oljetråget och bränsletanken. Den fastighetsnära vikt tvådörrars modell är £ 3951., Men viktfördelningen är rimligt vid 54/46 så bra grepp i baksätet. Den fyrdörrars väger ca £ 4100. Saharas suspension är en fem-link spolsystem utrustad med avstämda stötdämpare och en Dana 30 framaxel och Dana 44 bakaxel. En valfri Trac-Lok differentialbroms är tillgängliga för bättre grepp över sand eller snö. Sahara har all-wheel skivbromsar.
Prestanda och Specialegenskaper

jeep V-6 ger Sahara 15 mpg i staden och 19 i landsvägskörning. Dess standard dragkapacitet är 1000 kg., Men det kan skjuta till 2.000 kg. Den fyrdörrars modell kan dra upp till 3500 kg. Mindre alternativ skilja standard Sahara från Sahara 70th Anniversary edition. Den anniversary edition är utrustad med 18-by-7.5-tums sju-ekrade polerade aluminiumfälgar, och främre och bakre dörr vakter posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120441.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.