Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

02 Mountaineer specifikation

Kvicksilver debuterade sin första stadsjeep, bergsbestigare, under 1997 års modell. Fordonet genomgick sin första stora re-design för 2002 års modell, då ytterligare den skiljer sig från sin mer fotgängare företags kusin, Ford Explorer. Den andra generationens Mercury Mountaineer erbjöd trä utsmyckningar korn inredning, en TV /DVD underhållningssystem och separata baksätet kontroller ljud som tillvalsutrustning. Motor

Basen Motorn erbjuds i 2002 Mountaineer var en 4,0-liters V-6 med en 12-ventil enkel överliggande kamaxel design. Denna V-6 producerade 210 hästkrafter vid 5.100 rpm och 254 foot-pounds av vridmoment vid 3.700 rpm. Det valfri motor som erbjuds i 2002 Mountaineer var en 4,6-liters V-8 med en 16-ventil enkel överliggande kamaxel design. Denna motor genereras 240 hästkrafter vid 4750 rpm och 291 foot-pounds av vridmoment vid 3.450 rpm.
Drivlina

Mercury erbjöd sin mid-size Mountaineer med en femstegad automatisk växellåda med extra överväxel. The Mountaineer, i grundform, använde en bakhjulsdriven arkitektur, medan Mercury erbjuds fyrhjulsdrift som tillval. Fordonet var inriktad mot så kallade "soft-Roaders," eller de som söker en stadsjeep med blygsamma off-road förmåga, och som sådan har den inte kommit med ett alternativ för en sann fyra-wheel-drive system.
Addera Mått

Mountaineer stuga erbjuds sittplatser för fem personer, med en uppsättning av främre skålade säten och en tre-personers baksäte. Denna medelstora Sport Utility Vehicle proportioner växte från dess första generation, vilket ger bättre väghållning. Den 2002-modellen satt på en 113,7-tums hjulbas, med en främre koll på 60,9 inches och en bakre spårvidd på 61,2 inches. Den Mountaineer hade en total kroppslängd 190,7 inches, en bredd av 72,1 inches och en höjd av 71,1 inches. Markfrigång mätte 9 inches på baksidan-wheel-drive-modellen, medan all-wheel-drive-modellen erbjöd något mindre gott om utrymme på 8,5 inches. Addera Safety

Mercury Mountaineer sörjt för familjer med sina vanliga ankare barnstolen och barn säkerhetslås på bakdörrarna. Körsäkerhet stärktes i denna mid-size SUV med fyrhjuliga ABS, fyra ventilerade skivbromsar och elektroniska bromskraftfaktorer distributionssystem. Den Mountaineer kom också med standard dimljus för att öka synligheten och fullt justerbara nackstöd runt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120440.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.