Hur man använder en 2006 Corvette Top

Trots sin bristande prestanda och höga prislappen, var Corvette 1953 släppa en fullständig framgång. År 1960, Corvette crested slutligen 300-hästkrafter märket och stannade på så sätt tills utsläppen kritan av 1970-talet sög kraften ur det. Senast 2006 blev Corvette en strömlinjeformad maskin med upp till 505 asfalt-pummeling hästkrafter. För dem som offrade 105 hästkrafter och gick med den konvertibla kroppen stil, kan du känna dina hårsäckar hänga på för brinnande livet, som du rippa 0-60 mph på drygt 4,6 sekunder, om du bara kunde lista ut hur man använder toppen. Instruktioner
Ingående Manuell Top
1

Park på en plan yta och ställ in sändningen i "Park," Om utrustad med en automatisk växellåda, eller "neutral", om de är utrustade med en manuell växellåda. Lägg i parkeringsbromsen och vrid "Off" om Corvette är igång.
2

Öppna bagageluckan och kontrollera att stammen partitionen är i upprätt läge. Om inte, lyfter partitionen så att den är vertikal och knäppa sina clips på vardera änden på klämmorna på sidorna av bålen. Stäng bakluckan.
3

Hitta suffletten spärren precis ovanför backspegeln. Dra ut spärren nedåt och vrid den medurs för att låsa upp.
4

Lyft framsidan av toppen på vindrutan ram, så det är vertikal. Håll framför den övre upp och dra den bakre delen av toppen uppåt, så den är parallell med framsidan av toppen. Toppen kommer att stanna i detta läge, så det finns ingen anledning att hålla det.
5

Tilt förarstolen framåt. Titta bakom förarsätet och hitta den lilla knappen precis under insynsskyddet. Tryck på den här knappen och dra insynsskyddet uppåt
6

Håll baksidan av toppen och långsamt lägre framsidan av toppen mot vindrutan,. Detta frigör den bakre delen av toppen. Sänk den bakre delen av den övre nedåt, så att den vilar framför den öppnade insynsskydd.
7

Lyft framför den övre och vicka på den bakåt för att fälla ihop hela toppen in i håligheten i den bakre delen i karossen täcka. Tryck nedåt på mitten av toppen för att säkerställa den är helt indragen. Stäng insynsskydd.
Utgående Manual Top
8

Upprepa steg 1 i avsnittet "Öppna Manuell Top," men låt tändning i "On" läge , eller vrid den till "On" läge, om det är för närvarande avstängd. Sänk fönstren till deras fulla-down-läget. Vrid tändningen till läge "Off".
9

Tilt förarstolen framåt och tryck på tonneau knappen på bakstycket bakom sätet. Dra insynsskyddet uppåt för att exponera toppen.
10

Ta framsidan av suffletten ordentligt och dra den uppåt för att ta bort den ur insynsskyddet hålighet. Dra upp framåt tills den kommer i kontakt med vindruteramen.
11

Lyft den främre delen av den övre uppåt tills den är vertikal, lyft sedan den bakre delen av toppen uppåt och ut ur banan av insynsskyddet . Tryck på insynsskyddet nedåt ordentligt för att stänga det.
12

Guide framsidan av toppen framåt tills den kommer i kontakt fönsterkarmen, sedan sänka den bakre delen av toppen på plats.
13

sitta inne i bilen och dra framför den övre nedåt, vrid sedan suffletten s spärren moturs för att låsa upp.
Ingående Ström Top
14

Ställ fordonet på ett plant underlag med fordonet körs eller antändning i "Acc" läge. Växla automatisk växellåda i "Park" eller manuell växellåda till "Neutral" och sedan dra åt parkeringsbromsen.
15

Följ steg 2 i avsnittet "Öppna Manuell Top."

16

Lås upp suffletten genom att dra ner suffletten spärren och vrida den medurs. Tryck på framsidan av toppen uppåt och observera som windows rulla ner.
17

Håll nedåtpilen på strömmen-toppkontrollen knappen till vänster om ratten tills du hör ett klockspel indikerar att du har slutfört sänka toppen, släpp sedan knappen.
Utgående Ström Top
18

Följ steg 1 och 2 i avsnittet "Öppna Ström Top."
19

Håll uppåtpilen på strömmen-toppkontrollen knappen tills du hör ringklockan som indikerade du har höjt upp helt. Släpp knappen.
20

Dra nedåt på suffletten spärren och vrid den moturs för att låsa den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140326.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.