Hur vill kolla VIN-nummer på en 1971 Corvette

VIN, vilket står för chassinumret, visar en unik lista med siffror och bokstäver som identifierar ett fordon från ett annat. Den 1971 Chevrolet Corvette har ett 13-siffrigt VIN som identifierar flera tillverkning och aspekter produktion av fordonet. VIN-nummer är också stämplat på olika delar av fordonets ram, som en stöld förebyggande-recovery åtgärd. Tolka VIN-koden är lätt när du vet innebörden av siffran identifierare. Saker du behöver
Bruksanvisning
Rag
Ficklampa
Penna och papper
Visa fler instruktioner
VIN Plats
1

Lokalisera 1971 Corvette VIN på förarens sida av vindrutan post eller ovansidan av instrumentpanelen. Använd instruktionsboken för att lokalisera den exakta positionen, om du är osäker. Använd en trasa för att torka bort VIN plattan och en ficklampa för att bättre se den. Skriv ner de 13 siffror med papper och penna.
2

Record den första siffran, med början från den vänstra sidan av plattan. Siffran 1 identifierar göra av fordonet, i det här fallet Chevrolet.
3

Record den andra siffran på plattan. Detta nummer kommer att betyda modellnummer, i detta fall det står för Corvette.
4

Record tredje numret på plattan. Numret 4 identifierar denna motor som en V-8 typ, som används i alla Corvette motorer.
5

Skriv ner de fjärde och femte siffran tillsammans på plattan. De kombinerade siffrorna representerar kroppen stil av Corvette. Antalet 37 identifierar en coupé, och det andra alternativet är konvertibel, som identifieras genom numret 67.
6

Record den sjätte siffran på plattan. Denna siffra representerar modellen tillverkningsår. För 1971 Corvette, kommer denna siffra att vara en 1, förkortas från 1971.
7

Skriv ner den sjunde siffran på plattan. Denna siffra är en bokstavsbeteckning och kommer att identifieras med en S. S representerar platsen monteringsfabrik, i detta fall St Louis, Missouri.
8

Record åttonde till 13, eller slutlig , siffror. Dessa sex sista siffrorna representerar antalet produktions-sekvensen, och börjar med 100001, i början av produktionen. Dessa nummer är unika för varje Corvette, som betecknar hur tidigt eller sent i produktionen kör fordonet monterades. Till exempel identifierar antalet 100.345 en Corvette som rankad 345 i monteringssekvens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140321.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.