Hur man installerar RCI 2161 Kits

The RCI 2161 kit är en specialiserad bränslecell för att förhindra gastankar från att brista eller läcka om en explosion inträffar. Detta förhindrar explosioner eller bränsle förbränning som bränsle förblir isolerat i påsen, säkert och bort från glöd eller brand. Installera detta kit är gjort för högpresterande bilar eller de utsätts för extrema förhållanden. Saker du behöver
mätsticka för 1-tums stålrör - bulk
Bågfil
Sifon kit och fat
Svetsutrustning
Marker
borrmaskin med metall bitar
Ratchet och uttag kit
Visa fler instruktioner
1

Klipp ut stålrör i dimensionen av bränslecellen. Tillsätt 1 tum av extra utrymme på dimensionerna bränsleceller och använda bågfil för att skära ut stålrör.
2

köra bilen för att använda så mycket bränsle som möjligt. Sifon ut kvarvarande bränsle från tanken och lämna intaget öppen så någon rök kvarvarande fly från tanken. Parkera bilen i verkstaden och lyfta upp det med hjälp av en butik jack, utsätta tanken.
3

svetsa stålrör i form av en bur under bränsletanken. Glöm allt bränsle är ur tanken och den är fri från utsläpp innan du använder svetsutrustning.
4

Passa påsen bränslecellen i satsen runt tanken, men inom ramarna för den sammansatta och svetsade bur stålrör.
5

Skruva fast ramen på undersidan av bilen med hjälp av borrmaskin, sats skruvar, muttrar och brickor och spärren med uttag. Fyll tanken med bränsle. Vid en krock, isolerar påsen läckande bränsle, förhindra explosioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140318.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.