Hur Stärka ramen för en 240Z

De 240Z var en prisvärd sportbil designad av Datsun (nu Nissan) och producerade mellan 1969 och 1973. Med 151 hästkrafter och 146 foot-pounds av vridmoment, var 240Z en imponerande artist, särskilt med tanke på det låga priset, och har utsetts till en av de bästa sportbilar från 1970-talet av flera biltidningar. Liksom många sportbilar, kommer bilens chassi från fabrik med mindre styvhet än många förare skulle föredra. Enkla, eftermarknaden uppgraderingar i form av en strut bar kan lägga betydande styrka till bilens ram. Saker du behöver
stagstången
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lokal eller online-återförsäljare som handlar i 240Z eftermarknaden delar. Hitta en strut bar utformade för din bils årsmodell.
2

Välj mellan ett främre eller bakre fjäderben bar. Olika strut barer är gjorda för främre och bakre montering på bilen, så köper man för rätt ände av fordonet. Främre fjäderben barer är bultade i hela motorblocket och på toppen av både bilens främre strut torn. Bakre fjäderben barer är oftast svårare att installera eftersom de i allmänhet skruvas in i insidan av bilen, direkt bakom sätesrad, under paketet hyllan och ovanpå de bakre chock tornen. Vingla barer kan också monteras på den bakre undersidan av bilen som överbryggar de två styrarmar tillsammans.
3

installera strut bar på bilen med hjälp av anvisningarna och hårdvara som följer med bar. För den främre baren, kan du öppna motorhuven på bilen, ta bort skruvarna på toppen av varje fjäderben, rikta baren och installera skruvarna. För den bakre baren, ta bort paketet hyllan bakom stolarna för att få tillgång till chock tornen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140313.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.