Hur man gör en Fake IV Bag

En IV väska lägger till äktheten av en medicinsk-tema kostym eller teman inredningen system. Istället för att få dyra IV påsar från en medicinsk leverans butik, gör ditt eget hemma med bara några material. Saker du behöver
Roll av trädgården plast
Saxar
Limpistol med lim
Clear gummislang
röd vätska
Visa fler instruktioner
1

Klipp ut två rektangulära remsor av klar eller ogenomskinlig trädgård plast. Gör dessa rektanglar i en storlek som speglar storleken på IV-påsen du vill.
2

Pressa en linje av varmt lim längs tre kanter hos en av de rektangulära plast segmenten. Lämna ett segment utan lim. Layer det andra segmentet av plast över den första jämnt, trycka kanterna ordentligt. Detta skapar en påse. Låt det torka i 10 minuter.
3

Vänd plastpåsen rättvända ut, dölja de grova sömmar limmade kanter på insidan av påsen. Limma den fria kanten stängd, vilket innebär att ungefär 1 tum öppnas för att sätta in röret senare.
4

Snip en längd klar gummislang måtten 1 fot.
5

Fyll IV-påsen med en röd vätska, såsom vatten med karamellfärg i den. Pressa en liberal mängd varmt lim på en ände av gummiröret. Sätt in röret i öppningen av IV-påsen och pressa påsen runt det ordentligt, försegla det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140310.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.