The Best 22 Fälg

Fälgar är den strukturella delen av en bils däck som är utformad i en cylindrisk, metall form. Den bästa fälgar förbättra en bils styrning kapacitet och framkomlighet på vägen. Många bil entusiaster köper fälgar för att skapa en stiliserad, bättre utseende på sina bilar. 22-tums fälgar är en stor diameter fälg som också bidra till en bättre hantering av bilen. Den bästa 22-tums fälgar tillverkas av Boss, Momo, DeModa och Helo. Boss Fälgar

En av ledarna inom tillverkning av högsta kvalitet, USA-tillverkade, fälgar 22-tum är Boss Motorsports. Ägs av American Eagle Hjul, fälgar Boss har varit det bästa valet för high-end bilar, från Cadillac till BMW. The Boss 62 är ett idealiskt val för BMW ägare och finns i fyra olika val, inklusive den populära chrome fälgar. The Boss 315 gynnas av ägarna av Cadillac Escalade och finns i svart och krom.
Momo fälgar

Momo är en av de klassiska italienska bildelar tillverkare och har funnits sedan 1960-talet. De började med att skapa en ratt 1966 används av Ferrari och har gjort sig ett namn inom motorsporten och speed-racing världar. Momo har nu en amerikansk division och är ett erkänt bästa valet för många SUV förare. Storm är namnet på en av deras bäst säljande 22-tums fälgar och kommer specifikt i ett krom färg.
DeModa Fälgar

DeModa Concepts är en internationellt företag specialiserat på bästa 22-tums fälgar. De har återförsäljare från Argentina till Australien, och alla i hela USA. Deras fälgar är erkända för sina musikaliskt influerade namn: Concerto, Opera och Symphony. Alla deras 22-tums fälgar finns i fyra olika stilar och färger, allt från den populära Gloss Black som ofta ses på stora stadsjeepar, till den eleganta bearbetas med Mirror Lip som är i efterfrågan med lyxbilar som Lexus och Audi.

Helo fälgar

Helo Wheels är en av de mest populära fälgar används för Lincoln Navigator och Cadillac Escalade. Känd för en modern stil som gör det ett vanligt val för urbana, stora SUV förare, deras fälgar är både elegant och maskulin. Den HE-825 kommer strikt i krom och är en av de bäst säljande 22-tums fälgar i Helo repertoar av fälgar. Den HE-834 levereras med slick, fälgar svart och är en annan bästa valet i Helo varumärket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140301.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.