Idéer för en LS1 Camaro Vanity Plate

Den 1998 genom 2002 Chevrolet Camaros erbjöds med General Motors LS1 motor som också drivs basmodellen C5 Corvette. Dessa är bland de mest eftertraktade fjärde generationens Camaros på grund av den kraftfulla motorn som den delade med sin dyrare stallkamrat. Lägga till en personlig registreringsskylt till din LS1 utrustat Camaro kommer att ge andra en fin påminnelse om bilens muskler när du passerar dem på de öppna vägarna. POORVET

registreringsskylt är för dem som inser att LS1-drivna Camaro är i princip samma bil som Corvette men till en bråkdel av priset. Var inte rädd att denna platta gör att du ser dåligt, eftersom det faktiskt är en lättsam jab på dem som betalade mer för Corvette grund av sitt namn. Som med de flesta personliga registreringsskyltar bör humor faktorn alltid beaktas.
350 HP

Chevrolets 5.7 L LS1 V-8 motorn har en effekt på 350 hästkrafter , men dyno-tester har visat att den kan generera ännu mer än så i lager formuläret. Vara blygsam här och gå med de officiella företagsnummer och låta andra veta kraften i din Camaro. Medan dessa makt siffror kanske inte så stellar dag, verkliga bilentusiaster att inse vad en prestation här var för ett uppnåeligt muskel bil av denna årgång.
LS1 PWR
< p> Medan den avslappnade bilisten inte kan förstå denna platta är säker på att fånga uppmärksamheten hos sanna Camaro-entusiaster som vet exakt vad LS1 motorn är och hur mycket ström den genererar. Denna personlig fåfänga plattan kan ge en bra ice breaker på gatorna eller på Camaro möter. Den LS1 är något av legend i Camaro samhället så var inte rädd för att låta andra veta vad som finns under din huv. Addera VETPWRD

Medan du och andra Camaro-entusiaster kan berätta på att undersöka bilen att den har LS1 från Chevrolets Corvette kommer normala fotgängare behöver en påminnelse. Denna platta kan verka lite djärvt att vissa, men om du kör denna kraftfulla monster bil, har du redan kastat blygsam ut din sidorutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140255.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.