Lotus Elite specifikation

Lotus är en brittisk biltillverkare med ett rykte för att bygga sportbilar. Märket är känt för att bygga fordon med vad som skulle vara underpowered motorer i andra bilar men på grund av den lätta Lotus "bilar de är kapabla på banan. Elite konceptbil är ett avsteg från den typiska Lotus sportbil i att det är tyngre och större samtidigt som drivs av en mer kraftfull motor. Layout

Lotus Elite Konceptbilen är byggd runt en bakhjulsdriven plattform som är typisk för Lotus bilar. The Elite skiljer sig dock från andra Lotus sportbilar i sin motor placering. Lotus är känd för sina bak-motor fordon, medan Elite konceptbil placerar motorn i den främre delen av kabinen, men är en mid-front-motor design som motorn är placerad bakom framaxeln för bättre hantering framgångar.

Motor

Lotus "Elite konceptet drivs av en åtta cylindrig motor med fem liter slagvolym. Denna sportbil är V-8 motor kan generera 611 hästkrafter, medan maximalt vridmoment för aluminium motorn har en effekt på 531 Nm Elite motor har en maximal hastighet av 8.500 varv per minut.
Mått

Lotus är känd för att producera bilar som är kompakt i storlek och tungan på vågen på drygt ett ton. The Elite delar dock större dimensioner som övergripande kroppslängd är 181,1 inches. Denna konceptbil har en total bredd av 74,8 inches och höjden av 52 inches. Elite väger £ 3600., Men dess extra massa kompenseras genom sin kraftfulla motor som ger över 600 hästkrafter.
Hastighet

Lotus 'Elite, medan tyngre än de flesta av de brittiska märkets bilar är också mer kraftfull, och att makten förskjuter vikten vilket framgår av bilens noll-till-62 mil per timme tid från 3,5 till 3,7 sekunder. Toppfarten för denna konceptbil är 195 miles per timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140254.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.