Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Återskapa en '82 Volkswagen Rabbit Motor

Den 1982 Volkswagen Rabbit kombi, nu nästan 30 år gammal, kommer någon gång kräver omfattande motorns arbete så att förbli road-worthy i många år framöver. Gynnas genom åren för deras utmärkta bränsleekonomi, var kaninens vattenkyld 4-cylindrig motor som produceras i diesel och bensin versionerna. Beställ en sats motor reparation för antingen version genom en Biltema. Satsens huvuddelar inkluderar packningar, en kuggrem, kolvar och ringar. Förutom de delar i satsen, bedöma resten av motordelar för skador och byt ut dem också. Dessa delar är också tillgängliga på bildelar butiker och på nätet. Saker du behöver
dräneringskärlet
Hylsnyckel med uppsättning av uttag
Philips skruvmejsel
Flat skruvmejsel
Engine Cleaner Review 1982 Volkswagen Rabbit motor kit
Visa mer Instruktioner
1

Töm ut oljan. Under motorn är oljetråget. Med din hand, skruva loss bulten på undersidan av pannan och låt oljan rinna ner i tråget.
2

Lossa metalliska slang ringarna, håller slangarna på plats på toppen av motorn . Använd skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller slangen ringarna på plats.
3

bort slangarna är anslutna till toppen av motorn och toppen av motorhuven med hylsnyckel och uttag . De socket storlekar på bultarna som håller motorn på plats varierar, men många av dem är 3/8 tum. Fortsätt att ta bort alla delar av motorn.
4

Inspektera varje bit som du tar bort för hål eller fördjupningar. Dessa kan vara anledningen till att din motor inte fungerar
5

Byt ut alla delar som finns i motorn kit,. Detta inkluderar nya packningar, en kuggrem, kolvar och ringar. Dessa delar bryts vanligen ned över tiden och och får mest slitage med regelbunden användning.
6

Polska alla återstående motordelar med motorn renare. Ta bort all olja och fett uppbyggd på de äldre delarna. Motor sprickor är ett vanligt problem med 1982 Kanin, om oljan kommer in dessa sprickor, kan det göra att motorn slutar fungera. Därför är det viktigt att rengöra delarna ordentligt.
7

Anslut motorns delar i omvänd ordning för hur du tog isär dem. Den guide som följer med motorn kit hjälper dig igenom denna process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138453.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.