Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1986 Oldsmobile Cutlass specifikation

Den Oldsmobile Cutlass har producerats av Oldsmobile uppdelningen av General Motors. Det började som en kompakt bil, men vid 1964 ansågs en intermediär eller medelstora lyxbil. Den 1986-modellen var en del av den femte generationen av Cutlass modeller. Kunderna kan välja från Cutlass Supreme eller Cutlass Salon Engine

Cutlass hade en automatisk växellåda med momentomvandlare koppling. Standarden Motorn var den 3,8-liters V6-motor. Bränsletanken rymmer cirka 15 liter. Bränsleekonomin för 1986 Cutlass var 15 mpg för stadskörning och 21 mpg på landsväg för en kombinerad genomsnitt 17 mpg.
Dimensioner

Hjulbasen mäter 108 inches på Cutlass. Total längd klockade in på 200 inches och bredd på 71 inches. Den Cutlass är ca 55 inches hög. När du kör en 1986 Cutlass, har föraren ca 37,9 inches av takhöjd och 42,8 inches av benutrymme. Passagerarna i baksätet har 38,1 inches av takhöjd och 36.4 tum om benutrymme.
Production

1986 Oldsmobile Cutlass producerades i både sedan och coupe modeller. De sedaner är fyrdörrars bilar och kupéer har bara två dörrar. År 1986 lades Cutlass produceras på G-kroppen-plattform. Oldsmobile, som grundades 1897, avvecklades 2004 av GM. Presenterar

Cutlass presenterade full folie fjädring och material akustiska i taket
, dörrar och kroppsyta. Stammen som föraren med 16,2 kubikfot av rymden, inklusive en kompakt reservdäck. En "lift-off" taket var även på Cutlass Supreme coupe modeller. Andra funktioner som ingår servostyrning, luftkonditionering, bromsar makt, makt dörrlås, puls torkarsystemet och farthållare. Standardutrustning ingår också en omfattande rostskyddsbehandling på fordonet, en hög energi tändsystem, samt manuella vänster och höger ytterbackspeglar. Den Cutlass hade också flera säkerhetsfunktioner, inklusive manuell knä och skuldra säkerhetsbälten, nackskydd, sidomarkeringsljus och reflexer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138452.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.